ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Εκβίαζε την κόρη του με γυμνές της φωτογραφίες, για να την κακοποιεί σεξουαλικά

Αντιμέτωπος με 250 χρόνια φυλάκιση είναι ένας πατέρας στη Νέα Υόρκη. Ο 41χρονος μηχανεύτηκε ένα...
απίστευτο σχέδιο εξαπάτησης της 14χρονης κόρης του, με σκοπό τη σεξουαλική κακοποίησή της.

Όλα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2013, όταν ο κατ’ ευφημισμό πατέρας άνοιξε ψεύτικους λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα και άρχισε να συνομιλεί με την κόρη του, προσποιούμενος έναν 16χρονο. Παρόλο που δεν είχαν συναντηθεί ποτέ, αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον «σύντροφο». Ο 41χρονος άρχισε έπειτα από ένα διάστημα να πιέζει το κορίτσι να στείλει γυμνές της φωτογραφίες. Η 14χρονη αρχικά αρνήθηκε, τελικά όμως λύγισε και του έστειλε.

Δύο μήνες αργότερα, το κορίτσι ανακοίνωσε στον διαδικτυακό σύντροφό της ότι θέλει να χωρίσουν, επειδή ο ίδιος μιλούσε μόνο για σεξ, ενώ αυτή ζητούσε κάτι περισσότερο από τη «σχέση» τους. Τότε ο «16χρονος» απείλησε το κορίτσι ότι θα στείλει τις γυμνές φωτογραφίες στον πατέρα της. «Η ζωή μου καταστράφηκε», του απάντησε η 14χρονη, που λίγο αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από λογαριασμό υποτιθέμενης μητέρας του εφήβου, που την πληροφορούσε ότι ο γιος της αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 41χρονος αποκάλυψε στην κόρη του ότι το «πρώην αγόρι» της του έστειλε πριν αυτοκτονήσει τις γυμνές της φωτογραφίες. Τότε ήταν που άρχισε να ασελγεί στην κόρη του, εκβιάζοντάς την. Η κακοποίηση αποκαλύφθηκε και έλαβε τέλος, όταν η 14χρονη εξομολογήθηκε το μαρτύριό της σε μία σχολική νοσοκόμα, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: