ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

«Μου διέλυσε το σπίτι» - Ο ναυτικός που καταγγέλλει έναν ιερέα

Σάλος έχει ξεσπάσει στην κοινωνία του Βόλου με τα καμώματα ενός 36χρονου παπά, που έχουν φτάσει και στα αυτιά της...
Μητρόπολης Δημητριάδος, η οποία απαιτεί εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο έγγαμος ιερέας, εφημέριος σε μεγάλο ναό της πόλης φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την απουσία ενός ναυτικού για να πλησιάσει τη σύζυγό του. «Μου πήρε τη γυναίκα, μου διέλυσε το σπίτι και δεν με αφήνουν να δω το παιδί μου« καταγγέλλει στην Espresso ο προδομένος ναυτικός.



Όπως λέει, όταν έμαθε τι γινόταν πίσω από την πλάτη του, το παράνομο ζευγάρι κλέφτηκε μαζί με τον οκτάχρονο γιο του. «Εγώ δούλευα σαν το σκυλί στα καράβια και αυτός έμπαινε στο σπίτι μου και τα «έριχνε» στη σύζυγό μου. Δεν σεβάστηκε τίποτα, ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου ούτε και τα ράσα που φορά» λέει ο Ιωάννης Σταμούλος.

Ο ναυτικός σχολιάζει ότι ο ιερέας θα «σπιτώσει» τη γυναίκα του και το παιδί: «Γνωριζόμαστε από παιδιά. Έχουμε την ίδια ηλικία και ήμασταν συμμαθητές. Το το 2005 κάναμε παρέα όλοι μαζί και εκείνος είχε ήδη παντρευτεί. Εγώ όμως έπρεπε να έρθω στον Πειραιά για δουλειά, στα πλοία της γραμμής για Δωδεκάνησα».

«Σύναψε ερωτική σχέση μαζί της, την οποία ανακάλυψα την Πρωτοχρονιά του 2013»
αποκαλύπτει ο ναυτικός και συνεχίζει «είχα πάει στον Βόλο για να περάσουμε τις γιορτές. Κάποια στιγμή άνοιξα το λάπτοπ και μπήκα στον κάδο απορριμμάτων. Έπαθα σοκ. Υπήρχαν φωτογραφίες της γυναίκας μου με τον παπά. Ήταν στο κρεβάτι μου σε άσεμνες στάσεις. Σε άλλες φωτογραφίες αντάλλαζαν καυτά φιλιά, ενώ υπήρχαν και στιγμιότυπα από βόλτες τους, στις οποίες ο ιερέας ήταν χωρίς τα ράσα του, αλλά με πολιτικά».

Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: