ΣΙΝΕ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ο Νίκος Σαμοΐλης για πρώτη φορά μιλάει για την σχέση του με την Αννίτα Πάνια!

Τον Νίκο τον ξέραμε από πάντα ως ένα πολύ καλό οικονομικό συντάκτη! Οι συντάκτες του Youweekly.gr, λένε χαρακτηριστικά ότι...
ο Σαμοΐλης, ήταν ο Άγιος υπερχρεωμένων νοικοκυριών! 

Όλα αυτά δηλαδή που δεν έκανε η πολιτεία, για να ενημερώνει τους πολίτες για τα δάνεια και τις τράπεζες, τα έκανε ο Νίκος Σαμοΐλης σαν σύμβουλος των απλών ανθρώπων. Το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε στο «Ε» και το «Parole» με την Αννίτα Πάνια.. 
Και όχι μόνο αυτό, πολλές φορές τον έχουμε δει να συνοδεύει την Πάνια σε βραδινές εξόδους! Πρώτοι είχαμε αποκαλύψει το θέμα, στο Youweekly.gr, δημοσιεύοντας αποκλειστικές φωτογραφίες.
Σήμερα ο Νίκος λύνει την σιωπή του και μιλάει στο Πρώτο Θέμα, για την αληθινή σχέση που έχει με την Αννίτα Πάνια: «Στην Αννίτα θαυμάζω τον επαγγελματισμό της, την συνέπεια της, αλλά και το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή εδώ και πολλά πολλά χρόνια!». Νίκος Σαμοΐλης -και εδώ είναι η είδηση- ουσιαστικά ούτε επιβεβαιώνει, αλλά ούτε διαψεύδει την σχέση του με την Αννίτα Πάνια… Ο δημοσιογράφος τον πιέζει να του μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα αλλά ο Νίκος το αρνείται… Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη…. Κάποιοι μιλούν για τρυφερή φιλία, άλλοι για φλογερό ειδύλλιο…. «Νομίζω ότι ειδικά εσείς που παρακολουθείτε το ρεπορτάζ γνωρίζετε πως ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό…»
Εμείς να συμπεράνουμε, τον πολύ εύστοχο τίτλο της συνέντευξης του Νίκου Σαμοΐλη… «Το πρωί με την Τρόικα, το βράδυ με την Αννίτα Πάνια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: