ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Η φαντασίωση του…εξωγήινου!

Ο/η σύντροφός σου είναι τόσο μονόχνοτος ή συνεσταλμένος που κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια στο σεξ;
Μήπως φτάνεις σε σημείο να αναρωτιέσαι αν είναι κάποιο εξελιγμένο είδος ρομπότ;

Είναι θέμα τακτ, δεν μπορείς να πεις στον άλλον ότι είναι ο χειρότερος εραστής που είχες ποτέ! Μπορείς όμως να του πεις να παίξετε τη φαντασίωση του…εξωγήινου; Πες της/του να προσποιηθεί ότι είναι από άλλον πλανήτη και δεν ξέρει τίποτα από το γήινο σεξ. 

Μάλλον δε θα δυσκολευτεί να μπει στο ρόλο! Πάρε τα χέρια της/του και οδήγησέ τα εκεί που θες να σε αγγίζει, εξήγησέ της/του πώς να φερθεί, πόσο να πιέσει ή τι να πει. Καλύτερα λίγες οδηγίες κάθε φορά για να βεβαιωθείς ότι θα τα εμπεδώσει και δε θα βραχυκυκλώσει. 

Μην ξεχνάς να επαινείς όταν κάνει κάτι π.χ. «τρελαίνομαι όταν το κάνεις αυτό, ειδικά όταν το κάνεις αργά». Ακόμη και γρήγορα να το κάνει, μπορείς να επαναλάβεις «Τέλεια! Όταν το κάνεις αργά είναι τέλεια». Το πιθανότερο είναι ότι θα αλλάξει ρυθμό και θα συντονιστεί με την επιθυμία σου. 

Όταν κάνεις κάτι κομψά και ανάλαφρα, το αποτέλεσμα είναι θετικό. Αντίθετα όταν φαίνεται σα να δίνεις διαταγές χωρίς να δείχνεις ικανοποίηση, ο άλλος δε θα ανταποκριθεί όπως θα ήθελες.
Η Χαρά Ζήκα είναι χημικός, δρ Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε πολλές υποτροφίες και απέκτησε Επιπρόσθετη ερευνητική εμπειρία στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Σλοβακία και τη Σλοβενία. Τώρα εργάζεται ως σύμβουλος σχέσεω χρησιμοποιώντας τον καθοδηγούμενο διαλογισμό Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στη σελίδα της στο facebook: https://www.facebook.com/XaraZika/ ή στο mail: xarazika@gmail.co

Δεν υπάρχουν σχόλια: