ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Νέο cd με τον Παντελή Παντελίδη με ακυκλοφόρητα τραγούδια και με την δική του φωνή!

Διαβάστε μια φοβερή είδηση

Τι ακριβώς συμβαίνει και πως θα κυκλοφορήσει μουσικό cd με τον Παντελίδη με νέα τραγούδια του αλλά και με την φωνή του!!! 

Η ιστορία έχει ως εξής:

Η Minos- EMI, η εταιρεία που συνεργαζόταν με τον Παντελίδη είχε στην κατοχή της 200 ακυκλοφόρητα demos με τραγούδια του Παντελή. Ναι, αυτός ο άνθρωπος κάθε στιγμή του έγραφε τραγούδια, τα οποία και εκτελούσε με την κιθάρα του και τα έκανε demos που τα έστελνε στην Μαργαρίτα Μάτσα και στον παραγωγό του Νεκτάριο Κόκκινο. Αυτά λοιπόν όλα τα demos πέρασαν από την δισκογραφική στην οικογένεια Παντελίδη. Τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του νεαρού καλλιτέχνη είναι πλέον στα χέρια της οικογένειας.

Τι θα γίνει όμως με αυτά τα κομμάτια; Το Υouweekly.gr επικοινώνησε και με άνθρωπο της οικογένειας αλλά και με στέλεχος της δισκογραφικής, που δεν ήθελε να φανερώσει το όνομα του. «Τα τραγούδια που παρέλαβε η οικογένεια Παντελίδη είναι πάνω από 200, μάλιστα από αυτά σχεδόν τα μισά δεν τα έχουμε ακούσει. Μα ποιος περίμενε να χαθεί το παιδί που είχε μια ολόκληρη ζωή μπροστά του. Είχαμε αρχίσει να ασχολούμαστε με το νέο cd του Παντελή, και μάλιστα είχαν επιλέγει τα πρώτα τραγούδια σε μια πρώτη επιλογή.»

Μάλιστα, σύμφωνα με το πρώτο θέμα, ο Παντελίδης είχε μπει στο στούντιο και είχε ηχογραφήσει ένα κομμάτι για το νέο cd. Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ ο Παντελίδης είχε ηχογραφήσει 3 τραγούδια καινούργια που θα έμπαιναν στο νέο cd. Οι πρωτόλειες ηχογραφήσεις υπάρχουν και από το στούντιο και από τα demo του Παντελίδη.

Άνθρωπος της οικογένειας μιλάει στο Υouweekly.gr και επισημαίνει «Την οικογένεια δεν την απασχολεί αυτή την στιγμή πότε και αν θα βγει cd με τον Παντελή, δεν έχουν μυαλό γι ‘αυτά. Είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα βγει νέο cd με τραγούδια του Παντελίδη που μπορεί να ερμηνεύει ο Ρέμος ή ο Καρράς ή όποιος άλλος θέλει η οικογένεια… θα δούνε οι ίδιοι στην οικογένεια πως θα το χειριστούν», λέει φίλος της οικογένειας Παντελίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: