ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Τραγωδία στην Ισπανία: Πούλμαν με φοιτητές Erasmus συγκρούστηκε με αυτοκίνητο (φωτό & βίντεο)

14 νεκροί- Πολλοί και οι τραυματίες!
Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Ισπανία. Πούλμαν που μετέφερε ξένους φοιτητές που...

μετείχαν σε πρόγραμμα Erasmus στη χώρα συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 14 νεκροί! Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 57 άτομα, οι περισσότεροι φοιτητές και όλοι φέρουν τραύματα. Τέσσερις είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Εντός του λεωφορείου υπάρχουν ακόμα παγιδευμένοι άνθρωποι και περισσότεροι από 20 πυροσβέστες που έχουν φτάσει στο σημείο, προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φοιτητές που επέβαιναν στο πούλμαν είναι διαφόρων εθνικοτήτων και είχαν πάει στο φεστιβάλ «Las Fallas» στη Βαλένθια. Το δυστύχημα συνέβη κατά την επιστροφή τους από τη Βαλένθια στη Βαρκελώνη.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων σημειώθηκε κοντά στην περιοχή Freginals στον αυτοκινητόδρομο AP7. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του πούλμαν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και ανατράπηκε. Το σημείο εκείνο είναι από τις λιγοστές στροφές που υπάρχουν σε έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο και πολλοί το χαρακτηρίζουν ως «τυφλό σημείο». Το πρακτορείο Efe μεταδίδει ότι ο οδηγός του πούλμαν είναι ζωντανός.

H εθνικότητα των νεκρών και των τραυματιών δεν είναι γνωστή, συμμετείχαν όμως στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus στο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: