ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

H φωτογραφία που πόσταρε η χίπισσα μάνα του Ντι Κάπριο και έσπασε το Ιντερνετ

Μπορεί να είναι από μικρός όμορφος, αλλά δεν φάνηκε να νοιάστηκε κανείς, καθώς η μητέρα του έκλεψε όλη την παράσταση.

Στην φωτογραφία η μασχάλη της είναι εντελώς αξύριστη σε τέτοιο βαθμό που ξέσπασε σάλος στα social media με χιλιάδες άτομα να δηλώνουν αηδιασμένα και άλλα να υπερίσπίζονται την επίλογη της.
Οι γονείς του Ντι Κάπριο, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, αντισυμβατικοί και λάτρεις της φύσης, προφανώς δεν έδιναν σημασία σε θέματα αισθητικής που περιελάμβαναν το… ξυραφάκι, εξ ου και η γεμάτη τρίχες μασχάλη της μαμάς Ίρμελιν, την οποία, παρεμπιπτόντως ο Λίο έχει μέχρι και σήμερα «τιμή του και καμάρι του» μέχρι εκεί που δεν φτάνει.


Τα σχόλια λοιπόν, ήταν ποικίλα. Κάποιοι θεώρησαν αηδία την τότε επιλογή της μητέρας Ντι Κάπριο.


Αλλοι, πάλι, υπερασπίστηκαν το δικαίωμά της να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα του με τη συμβουλή τύπου «να μη βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος».



«Εγώ κοιτάζω τη φωτογραφία και χαίρομαι για το πιτσιρίκι που μόλις κέρδισε ένα Όσκαρ και δεν σκέφτομαι OMG η μαμά του δεν ξύριζε τις μασχάλες της και μάλιστα σε μια εποχή που ήταν ΟΚ για τις γυναίκες να μην ξυρίζουν τις μασχάλες τους…

Πιστός στη μαμά του ο Ντι Κάπριο


Η μαμά του είναι γερμανίδα, δείχνει τυραννική και σίγουρα πληθωρική. Η Irmelin Indenbirken, η μητέρα του Ντι Κάπριο είναι πρώην γραμματέας και έχει αυτο-χρισθεί ιμπρεσάριο του γιού της, από τα πρώτα βήματά του στον κινηματογράφο. Τον ακολουθεί παντού, ακόμη και στις επίσημες τελετές και λέγεται ότι έχει τον τελευταίο λόγο για τις παρέες και τις φιλενάδες του. Τα κουτσομπολιά του Χόλιγουντ αναφέρουν, για παράδειγμα, ότι μισούσε την Μπλέικ Λάιβλι και τον υποχρέωσε να την εγκαταλείψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: