ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Πώς θα αποκτήσετε ένα iPhone 6s δωρεάν;

Εάν ζείτε στην Ελλάδα και θέλετε το νέο iPhone 6s, ίσως αυτή να είναι η καλύτερη είδηση της ημέρας σας.

Το προσωπικό της Apple κατά τη διάρκεια της συσκευασίας των νέων iPhone 6s για τυχερούς συμμετέχοντες.

Σύντομη περίληψη: Η Apple Inc (NASDAQ: AAPL) προσφέρει στην Ελλάδα τα νέα της iPhone 6s δωρεάν. Ναι, διαβάσατε σωστά: Δωρεάν.

Ως μέρος μιας ειδικής προσφοράς για να επιβραδύνει την ανάπτυξη της Samsung με το Galaxy S6 της στην Ελλάδα, η Apple συνεργάζεται με έναν από τους διανομείς της στην Ασία, NCS, για να προσφέρει το iPhone 6s της δωρεάν στα ενδιαφερόμενα μέρη που μπορούν να συμπληρώσουν μια απλή έρευνα για τους χορηγούς τους.

Με τι έχει σχέση αυτή η τρελή προσφορά; Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ, Robert Branson, μας το διευκρινίζει:

Tο τελευταίο έτος, το μερίδιο αγοράς της Apple στην Ελλάδα έχει μειωθεί σε 24,8% και συνέχισε να μειώνεται από την έναρξη πώλησης του Samsung Galaxy S6. Η Apple μπορεί να ανακτήσει μέρος του μεριδίου τώρα πριν από την έναρξη πώλησης του Samsung Galaxy 7 προσφέροντας το πιο σημαντικό προϊόν της για δωρεάν σε λίγους τυχερούς συμμετέχοντες. Έχουμε μεγάλη πίστη στο ότι το iPhone 6s είναι σήμερα το smart phone με την καλύτερη απόδοση στην αγορά και ελπίζουμε ότι αυτοί οι νικητές θα διαδώσουν στους φίλους τους τη λειτουργικότητα του iPhone 6s.



Μήπως αυτό ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; 
 Το ίδιο σκεφτόταν και ο Δαβίδ, 29 (Αθήνα). Παρόλα αυτά αποφάσισε να το δοκιμάσει και έλαβε το iPhone 6s του μέσω ταχυδρομείου μια εβδομάδα αργότερα.

Δαβίδ: "Αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν άλλη μια από τα απάτες του διαδικτύου, αλλά μετά από μια μικρή αναζήτηση είδα ότι η NCS είναι μια νόμιμη επιχείρηση που ήδη εφάρμοσε αυτη τη δωρεάν προσφορά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για αυτό και αποφάσισα να πάρω το ρίσκο, όπως και να είχε, ήταν δωρεάν. 5 ημέρες αργότερα, ο ταχυδρόμος χτύπησε την πόρτα μου με ένα δέμα που είχε το λογότυπο της Apple πάνω του"

Από ότι φαίνεται, αυτό το είδος δωρεάν προσφοράς είναι μια αρκετά κοινή πρακτική για διεθνείς εταιρείες με μεγάλους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ. Για παράδειγμα, η McDonalds ξεκίνησε μια παρόμοια εκστρατεία το 2013, προσφέροντας 20.000 whoppers εντελώς δωρεάν μέσω της σελίδας της στο Facebook.


Να πώς μπορείτε να κερδίσετε το iPhone 6s σας δωρεάν:
Βήμα 1: Απλά επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της προσφοράς
Βήμα 2: Ακολουθήστε τις οδηγίες στο κινητό σας


Το iPhone 6s σας θα σας σταλεί στη διεύθυνση του σπιτιού σας και θα το λάβετε με συστημένη επιστολή μέσα σε 3-5 ημέρες, ανάλογα με τη ζήτηση σε αυτές τις μέρες (και με το αν υπάρχουν διαθέσιμα τεμάχια). Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία σας σωστά.

Ελέγξτε εδώ εάν υπάρχουν διαθέσιμα τεμάχια
Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε ένα iPhone 6s δωρεάν. Αλλά είναι αυτό το μοντέλο το καλύτερο Smartphone στην αγορά;

Είχα την τύχη να το δοκιμάσω και να το συγκρίνω με άλλα μοντέλα, όπως το Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 4 και Nexus 6. Μπορώ να πω ότι το iPhone 6s είναι κορυφή όσο αφορά την ποιότητα της κλήσης, τη διάρκεια της μπαταρίας, την ανάλυση της οθόνης , τη φωτογραφική μηχανή και την ταχύτητα

Η προσφορά περνάει το τέστ!
Καθώς και εγώ σκεφτόμουν ότι ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό, αποφάσισα να συμμετάσχω το περασμένο Σαββατοκύριακο και το έλαβα χθες το πρωί!


Μετά από 5 ημέρες έλαβα το iPhone 6s μου.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΧτες, πάνω από 250 τεμάχια μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες, άρα μη χάσετε αυτή την ευκαιρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: