ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΕΙΚΟΝΕΣ Απόλυτης ΞΕΦΤΙΛΑΣ | Πέρυσι ΚΟΝΤΕΣ Φούστες… Φέτος Ξεχάσαμε Και Το ΒPAΚΙ!

Άλλη μια φορά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ εικόνες. Ειχαμε δεν ειχαμε παλι καναμε την διαφορα …
Εκτος οτι δεν σεβομαστε την Εθνικη μας γιορτη ντυνομαστε λες και παμε στα μπουζουκια η και ακομη χειροτερα στα πονηρα κλαμπακια για χορο..

Έντονες αντιδράσεις υπήρξαν ακόμη μία φορά από πλήθος Ελλήνων πολιτών για το προκλητικό θέαμα νεαρών μαθητριών που παρέλασαν στοιχειωδώς ενδεδυμένες, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους σε πηγαδάκια γύρω από τους δρόμους ανά την επικράτεια όπου λάμβαναν χώρα οι χθεσινές παρελάσεις.

Ψηλοτάκουνες δεκάποντες γόβες, θεόστενα μίνι φορέματα που αφήνουν λίγα στη φαντασία και εξίσου στενά μεσάτα πουκάμισα που τονίζουν τη μέση και το στήθος αποτελούν τα must αξεσουάρ των μαθητριών, πολλών εκ των οποίων φαίνεται πως θεωρούν ότι η παρέλαση ισοδυναμεί με πασαρέλα.

Και γεννάται το ερώτημα: αντιλαμβάνεται η νεολαία τη βαρύτητα των επετείων; Συναισθάνεται το πνεύμα συστολής και σεβασμού που αυτό επιτάσσει;

Ερωτήματα που θα πρέπει να απασχολήσουν γονείς και σχολικές αρχές.

Οι αντιδράσεις όμως εκφράστηκαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τα οποία παρατίθενται ορισμένες μονάχα:

-Να ηταν μόνο οι μαθήτριες..

-όλοι μας είμαστε εικόνα των γονιών μας. αν αυτήν την μόδα και αυτό το ντύσιμο εμαθαν οι νεαρες απο το σπίτι τους αυτό και παρουσιάζουν. αλλά προφανώς οι γονείς ξεχνούν (όπως γίνεται πάντα) τα δικά τους ‘έξαλλα’! και στην τελική, ας κοιτάξουν οι γονείς πως κατάντησαν αυτήν την χώρα μπάχαλο και οτι τα παιδιά τους δεν έχουν κανένα μέλλον εδώ και μετά να κρίνουν τα ντυσίματα. η σεμνοτυφία μας μαρανε!

-ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ , ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΤΗΣ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ !!

-Τη λέξη καρακιτσαριο την ξέρεις? Δεν γνωρίζουν ότι τι φοράμε έχει σχέση με το τι κάνουμε, περπατάμε= ίσια παπούτσια.

-η απόλυτη ξεφτίλα
-τι ειναι αυτο και μη χειροτερα.
-γελοιο θεαμα για μαθητριες που δεν ξερουν γιατι ειναι εκει τη συγκεκριμενη στιγμη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: