ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στην SportExpo της Helexpo ΔΕΘ 31/3 -2/4/2016

Η ώρα για τη μεγάλη εκθεσιακή γιορτή του αθλητισμού πλησιάζει, καθώς η νέα διεθνής διοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo, SPORTEXPO-MARATHON, θα πραγματοποιηθεί...
από τις 31 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Απευθυνόμενη στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, σε όλες τις ηλικίες και προτάσσοντας όλες τις θετικές πτυχές του αθλητισμού, η SPORTEXPO-MARATHON βάζει στο επίκεντρο της τα ομαδικά αθλήματα, τα σπορ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, την αθλητική ένδυση-υπόδηση, τον εξοπλισμό των γυμναστηρίων, τους φορείς του αθλητισμού και τις εταιρείες παροχής σχετικών υπηρεσιών.

Το εκθεσιακό σκέλος της SPORTEXPO-MARATHON είναι εμπλουτισμένο και με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που καλύπτουν το κομμάτι του fitness και του χορού.
Ακόμη, έχουν δρομολογηθεί συνεδριακές εκδηλώσεις με θέματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, ενώ την ίδια στιγμή τουρνουά, επιδείξεις και αγώνες θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ συνδιοργανώνεται με τον Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, ο οποίος πραγματοποιεί τον διεθνή μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" στις 3 Απριλίου του 2016 στη Θεσσαλονίκη.


Ο ΟΑΣΠΕ στηρίζει τη μεγάλη αυτή εκδήλωση και θα βρίσκεται εκεί με δικό του Περίπτερο.
Παράλληλα καλεί όλους τους αθλητικούς συλλόγους και φορείς που έχουν οποιαδήποτε σχέση με τον αθλητισμό, να συμμετάσχουν!

H έκθεση απευθύνεται σε όλους όσοι ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας. Φορείς του αθλητισμού, αθλητικοί σύλλογοι, αθλητές, προπονητές, αθλίατροι φυσιοθεραπευτές από όλες τις κατηγορίες αθλημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολίτες που αγαπούν την άθληση αποτελούν τους υποψήφιους επισκέπτες της έκθεσης.

Κατηγορίες εκθεμάτων:
-Αθλητικά ρούχα και παπούτσια
-Αθλητικός εξοπλισμός & αξεσουάρ
-Εξοπλισμός γυμναστηρίων
-Αθλιατρικές υπηρεσίες & φυσιοθεραπευτές
-Συμπληρώματα διατροφής & ενεργειακά ποτά
-Αθλητικά μέσα ενημέρωσης
-Αθλητικά events
-Αθλητικοί φορείς και αθλητικά σωματεία
-Αθλητικός τουρισμός
-Εργομετρικός εξοπλισμός
-Αθλητικά βιβλία
-Boutique ομάδων
-Βιολογικά προϊόντα

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως για όλες  τις Ακαδημίες και τους Αθλητικούς Συλλόγους, καθώς και για τους συνεργάτες του Οργανισμού (ΟΑΣΠΕ) υπάρχει ειδική τιμή για παραχώρηση περιπτέρου μέσα στην Έκθεση 6 τμ. από τους διοργανωτές της Helexpo ΔΕΘ. 

Κόστος συμμετοχής για Περίπτερο στο Εκθεσιακό Χώρο 350€ 
Αναλυτικές πληροφορίες για την Sportexpo Marathon 2016 μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:



Φιλικά,
Δώρα Ιωακειμίδου

Δημοσιογράφος Πρόεδρος Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδος (ΟΑΣΠΕ)Συνδέσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης
www.acadimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: