ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο βενζινάς για τον οποίο μιλά όλη η Λαμία. Δείτε γιατί (video)

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για όλα όσα έγιναν…

Ιδιοκτήτη βενζινάδικου προσπάθησαν να εξαπατήσουν απατεώνες. Tου τηλεφώνησαν νωρίς χθες το πρωί και του είπαν πως εκπροσωπούν μία συνάδελφό του, ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Λαμία, της οποίας η μητέρα πέθανε στο νοσοκομείο της Λάρισας. Όπως είπαν η γυναίκα χρειαζόταν 2.000€ για το γραφείο τελετών. Ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κατάλαβε πως πρόκειται για απατεώνες. Τους απάντησε πως δεν έχει πάνω του τόσα χρήματα και τους ζήτησε να επικοινωνήσουν μαζί του αργότερα.

Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, μίλησε με τον γαμπρό του και αμέσως μετά ενημέρωσε για το περιστατικό την αστυνομία. Περίπου στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το πρατήριο σταμάτησε ένα ταξί. Ο οδηγός μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη.

Χωρίς να χάσει στιγμή, επικοινώνησε με την αστυνομία και σε λίγα λεπτά στο πρατήριο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο κ. Θανάσης Κοτσιλίτης μιλά στην κάμερα και περιγράφει τις συνομιλίες με τους απατεώνες. Ζητά την σύλληψη αυτής της σπείρας και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους να είναι προσεκτικοί…



Δεν υπάρχουν σχόλια: