ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Έκαναν συνεχώς σεξ έξω από το σπίτι του – Δείτε πώς τους εκδικήθηκε! (videos)

Αφού βαρέθηκε να ακούει κάθε βράδυ τα επιφωνήματα ικανοποίησης, αλλά και να βλέπει ξεδιάντροπα ζευγάρια να έχουν μετατρέψει το πάρκο απέναντι από το σπίτι του σε...
ερωτική φωλίτσα, ένας άνδρας από το Σακραμέντο πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Για την ακρίβεια, ο «Camoit Mightyram» πήρε και μία κάμερα και άρχισε να απαθανατίζει τις δημόσιες συνέρευσες των ξαναμμένων εραστών!


Και όχι μόνο αυτό, αλλά έστησε και ολόκληρο κύκλωμα παρακολούθησης, πιστεύοντας ότι θα αποτρέψει έτσι τα «παιχνιδιάρικα» ζευγάρια να νοιώθουν το πάρκο σαν την κρεβατοκάμαρά τους.


Μάταια ωστόσο, αφού η επιθυμία για δημόσιο σεξ τελικά υπερίσχυσε των… συνεπειών, με αποτέλεσμα ο Αμερικανός να λάβει ακόμα πιο δραστικά μέτρα!

Στα «καυτά» επιφωνήματα λοιπόν, απάντησε με κρύα… εκδίκηση, ξεμπροστιάζοντάς τους στο διαδίκτυο! Πώς; Μα δημοσιεύοντας φυσικά υλικό που είχε τραβήξει, για να μάθει όλο το ίντερνετ τι τραβάει και ο ίδιος, όπως και το ένοχο «μυστικό» των ζευγαριών!

«Για άλλη μια φορά ζευγάρια κάνουν διάφορα μπροστά από το σπίτι μου και όχι στο δικό τους. Πότε θα συνειδητοποιήσουν ότι οι κάμερες είναι αληθινές;», έγραψε κάτω από ένα βίντεο ο μυστηριώδης χρήστης του YouTube...

newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: