ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Έρχεται «Ακατάλληλο» Ριάλιτι Που «Πετά» Τους Παίκτες Γυμνούς Στο Κρεβάτι! (Videos)

Σε άλλο, πιο καυτό επίπεδο, ανεβάζει τα τηλεπαιχνίδια γνωριμιών ένα νέο ριάλιτι που έρχεται από την Ιταλία. Και αυτό γιατί «προσπερνά» τις ...
κουραστικές συζητήσεις τύπου να «γνωριστούμε καλύτερα» και τα ρομαντικά ραντεβού για φαγητό, περνώντας κατευθείαν στο… ψητό!

Και πόσο πιο… καμένο από το κρεβάτι, όπου οι παίκτες ξαπλώνουν με το που γνωριστούν, έχοντας πρώτα αφαιρέσει όλα τα περιττά/ρούχα! Εκεί μένουν μάλιστα για 30 λεπτά και ό,τι ήθελε προκύψει!
Μετά την Ιταλία, το «Undressed» (που δεν θα μπορούσε να είχε καταλληλότερο όνομα), πήρε το «πράσινο» φως και από τη βρετανική τηλεόραση. Σκοπός του παιχνιδιού πάντως, σύμφωνα με τους συντελεστές του, είναι άτομα εντελώς άγνωστα μεταξύ τους να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες και σκέψεις, μέσω μιας ιδιαίτερης διαδικασίας που εξυπηρετεί τη «γρήγορη απόκτηση οικειότητας και την εξερεύνηση των αποδεκτών κανόνων έλξης».


Όπως μάλιστα υποστηρίζει χαρακτηριστικά η εταιρεία παραγωγής Fizz, το «Undressed» δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα πρωτοποριακό «κοινωνικό πείραμα».
Όσο για τους κανόνες του; Αυτοί είναι ιδιαίτερα απλοί, αφού μετά τις πρώτες συστάσεις, το ζευγάρι οδηγείται σε ένα δωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι. Εκεί γδύνουν ο ένας τον άλλο και ξαπλώνουν για 30 λεπτά, ενώ σε μια μεγάλη οθόνη απέναντί τους εμφανίζονται ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν.
Μετά το πέρας του προκαθορισμένου χρόνου, καθένας από τους δύο παίκτες καλείται να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στο κρεβάτι ή να ντυθεί και να αποχωρίσει…