ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Γ' Εθνική: Κοζάνη - Εθνικός Ν. Αγιονερίου 0-1 | φωτο - βίντεο

Δεν τα κατάφερε η Κοζάνη και στο σημαντικότερο ίσως παιχνίδι της χρονιάς γνώρισε την ήττα μέσα στην έδρα της από το Αγιονέρι με σκορ 0-1


Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ αλλά τα πράγματα για την Κοζάνη μετά την ήττα στο θέμα παραμονής δυσκόλεψαν αφάνταστα . Όπως είπε και ο κ. Παρασκευάς στις δηλώσεις του είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.


Στα αγωνιστικά το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την Κοζάνη να μπαίνει καλύτερα και το Αγιονέρι μετά το 15λεπτο να ισορροπεί . Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στεφανίδη στο 35΄(το πέναλτι το κέρδισε ο Κουτσαγιάς).
Στο δεύτερο μέρος το άγχος λύγισε τους γηπεδούχους που στάθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 2’ σουτ συρτό Καπετάνου, μπλοκάρει ο Γουναρίδης.
Στο 20’ βολίδα του Υψηλού, λίγο έξω.
Στο 35’ λάθος συνεννόηση στην άμυνα της Κοζάνης, ο Κουτσαγιάς θα το εκμεταλλευτεί, και πριν γίνει απειλητικός θα εντραπεί από τον Αλιατίδη κι ο κ. Μπαλατσούλας θα δείξει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Στεφανίδης για το 0-1.
Στο 42’ φάουλ Βουτσιώτη, λίγο έξω.
Στο 46’ κόρνερ του Μαργαρίτη, κεφαλιά του Παλάσκα, άουτ.
Στο 49’ σέντρα του Μπελίτσα, καρφωτή κεφαλιά του Παλάσκα, εξαιρετική επέμβαση του Τζόρτζεβιτς.
Στο 53’ αντεπίθεση της Κοζάνης , με τον Γιάννη Τσικόπουλο, λίγο έξω από την περιοχή θα πιάσει το δυνατό σουτ, θα διώξει σε κόρνερ ο Γουναρίδης.
Στο 67’ κόρνερ Μαργαρίτη, κεφαλιά του Κοντσίδη, άουτ.
Στο 81’ σέντρα Γιάννη Τσικόπουλου, μέσα στην μικρή περιοχή, τακουνάκι του Δούμα η μπάλα απομακρύνεται από τους

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στον Αλιατίδη.

Κοζάνη (Παρασκευάς): Τζόρτζεβιτς, Δινοβίτσης, Τραυλός, Τάχιας, Αλιατίδης, Τσικόπουλος Η., Τσικόπουλος Γ., Χαματάι (76’ Πιτσιάβας), Παπαδόπουλος (60’ Δούμας), Βουτσιώτης (46’ Γιουβανέλης), Καπετάνος.

Εθνικός Ν. Αγιονερίου (Διλμπέρης): Γουναρίδης, Μπούζουρας, Μαργαρίτης, Παλάσκας, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Μπελίτσας (72’ Δρόσος), Κουκουλέκης, Στεφανίδης, Κουτσάγιας (58’ Κοτσαρίδης), Υψηλός (62’ Παπαδημητρίου).

Διαιτητής: Μπαλατσούκας
Βοηθοί: Τίκας, Διαμαντής








Περισσότερα ...ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: