ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Φρικιαστική ιστορία: Στον μήνα του μέλιτος 24χρονη ανακάλυψε ότι παντρεύτηκε έναν…

Κατά καιρούς έχουμε γράψει πολλές φορές για παράξενες ιστορίες που προκαλούν ανατριχίλα, ωστόσο, η συγκεκριμένη ξεπερνάει όλες τις προηγούμενες!


Πρωταγωνίστρια μία 29χρονη από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία παντρεύτηκε τον καλό της χωρίς να ξέρει πως ήταν παιδόφιλος. Και σαν να μην έφτανε αυτό… Ανακάλυψε τα αρρωστημένα γούστα του κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος!

Και το χειρότερο; Πέντε χρόνια μετά και παραμένει παντρεμένη μαζί του λόγω… γραφειοκρατίας (και μετά λέμε για την Ελλάδα)!

Ας δούμε όμως τι συνέβη… Η Γιασμίν Κιλέν, 24 χρονών τότε, βρισκόταν στο Μπράιτον με το νέο της σύζυγο Τζέισον Κιλέν για ταξίδι του μέλιτος.

Αποφάσισαν να επισκεφτούν την γιαγιά της που έμενε εκεί. Η γιαγιά της ζήτησε να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του «εγγονού» της και τότε ανακάλυψε εικόνες από σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία και ο 31χρονος συνελήφθη στις 25 Φεβρουαρίου του 2011. Η νεαρή τότε σύζυγος ανακάλυψε ότι ο άνδρας της είχε καταδικαστεί το 2009 για κατοχή 8.000 φωτογραφιών παιδικής πορνογραφίας, και μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Ωστόσο, λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων, η νεαρή δεν έχει καταφέρει, πέντε χρόνια μετά, να πάρει το διαζύγιο στα χέρια της.

Ο λόγος είναι ότι τα ζευγάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι παντρεμένα για τουλάχιστον ένα χρόνο, προτού ο ένας από τους δύο συζύγους μπορέσει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου!

Με εκείνα και με τα άλλα δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν!
pistepseto.net


Δεν υπάρχουν σχόλια: