ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Αυτό το τέρας το έκανε με 4 άντρες και είχε και το παιδί της μαζί.

Η γυναίκα από την Πενσιλβάνια αντιμετωπίζει πληθώρα κατηγοριών μετά τη σύλληψή της ενώ ούρλιαζε στον διάδρομο...
συγκροτήματος διαμερισμάτων τα ξημερώματα της Τρίτης. 

Οι αρχές έφτασαν στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα για καταγγελία ενδοοικογενειακής βί@ς για να βρεθούν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό.

Η μεθυσμένη γυναίκα είχε οδηγήσει μέχρι το σπίτι όπου, σύμφωνα με το KDKA-TV, θα ασελγούσε με τέσσερις άντρες και μια άλλη γυναίκα. Οι δύο γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν η μία στην άλλη όταν η Heather Young άρχισε να …….. μπροστά στο παιδί της άλλης. 

Η επιμέλεια του γιου της Heather Young δόθηκε στον πατέρα του, με την 34χρονη να αντιμετωπίζει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και ασέλγεια. Το αλκοόλ και οι ασυγκράτητες ορμές οδήγησαν την 34χρονη Heather Young σε μια απαράδεκτη ενέργεια. 
Η γυναίκα από την Πενσιλβάνια αντιμετωπίζει πληθώρα κατηγοριών μετά τη σύλληψή της ενώ ούρλιαζε στον διάδρομο συγκροτήματος διαμερισμάτων τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι αρχές έφτασαν στο σημείο έπειτα από τηλεφώνημα για καταγγελία ενδοοικογενειακής βί@ς για να βρεθούν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό. Η μεθυσμένη γυναίκα είχε οδηγήσει μέχρι το σπίτι όπου, σύμφωνα με το KDKA-TV, θα ασελγούσε με τέσσερις άντρες και μια άλλη γυναίκα. 

Οι δύο γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν η μία στην άλλη όταν η Heather Young άρχισε να …… μπροστά στο παιδί της άλλης. Η επιμέλεια του γιου της Heather Young δόθηκε στον πατέρα του, με την 34χρονη να αντιμετωπίζει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και ασέλγεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: