ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Απίστευτο κι όμως γερμανικό: Μία ορχήστρα από 80 αυτοκίνητα! (pics+vid)

Ένας μουσικοσυνθέτης κυπριακής καταγωγής, δημιούργησε μια ορχήστρα που αποτελείται από 80 αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών.


Ο Mario Joannou Elia χρειάστηκε περίπου 14 μήνες casting και περίπου 125 υποψήφια αυτοκίνητα από όλη τη Γερμανία, για να καταλήξει σε 80 εξ αυτών, τα οποία συγκρότησαν μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ορχήστρα. Μοντέλα όλων των κατηγοριών αποτελούν τα μέλη της εν λόγω ορχήστρας. Από κλασικά έως υπεραυτοκίνητα, αγωνιστικά, roadster, ακόμη και φορτηγά ή λεωφορεία! Όσο για τις μάρκες; Σημειώστε: Rolls Royce, Ferrari, Mercedes-Benz, Porsche, Maserati, Jaguar, Aero, Cadillac, Trabant, κ.α.


Συνολικά μεσολάβησαν έξι στάδια μέχρι την τελική παρουσίαση. Αρχικά πραγματοποιήθηκε το casting σε περισσότερα από 120 αυτοκίνητα, στη συνέχεια έγιναν ηχογραφήσεις στο studio, ενώ ακολούθησαν γυρίσματα, που είχαν ως στόχο την καλύτερη παρακολούθηση της συναυλίας από το κοινό. Η διαδικασία συνεχίστηκε με τις πρόβες για κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά, καθώς και με την τοποθέτηση των αυτοκινήτων στη σκηνή μέσω γερανού. Τέλος, η ορχήστρα χωρίστηκε σε έξι διαφορετικές σκηνές για την καλύτερη παρουσίαση της.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη συναυλία κέρδισε το πρώτο βραβείο καινοτομίας, καθώς και το διάσημο «Χρυσό Μήλο» στην κατηγορία δημόσιας εκδήλωσης από την FAMAB Γερμανίας, ενώ την παρακολούθησαν πάνω από 20.000 άνθρωποι στην πρεμιέρα της, η οποία έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του Mannheim. Δείτε το εντυπωσιακό videoμε την ομολογουμένως πρωτότυπη ιδέα από τον Mario Joannou Elia: α

Δεν υπάρχουν σχόλια: