ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Bίντεο ντοκουμέντο: Πώς η Μενεγάκη συνεννοείται με τους παπαράτσι [video]

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από την πρόσφατη εξόρμηση της στην Άνδρο.

Σε αυτές, είδαμε την παρουσιάστρια να λιάζεται στην παραλία, και να ακούει χαλαρή τη μουσική της.

Ωστόσο, πίσω από τις φωτογραφίες αυτές, κρύβεται μία απίστευτη και αρκετά αστεία ιστορία, την οποία διηγήθηκε η ίδια η ΕλένηΜενεγάκη στους παπαράτσι που την ακολουθούν.

Μάλιστα, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» έδειξαν βίντεο τη στιγμή που η παρουσιάστρια μιλάει σε φιλικό κλίμα με τους παπαράτσι και τους διηγείται τι συνέβη εκείνη τη μέρα στην παραλία.

Η Ελένη Μενεγάκη, μόλις είχε βγει από γνωστό εμπορικό κέντρο και μόλις είδε τουςπαπαράτσι πλησίασε και τους μίλησε. Κι εκεί τους αποκάλυψε, ότι στα Άχλα είδε κάποιους άγνωστους σε εκείνη, τους οποίους «ανέκρινε» και της είπαν ότι είναι τοπογράφοι! Αλλά δεν τους πίστεψε.

«Όταν είδα αυτούς ανατρίχιασα. Μόλις τους είδα τρελάθηκα και πήγα να τους πιάσω την κουβέντα. Τι κάνετε εδώ; Τι συμβαίνει; Και μου λέγανε: «Είμαστε τοπογράφοι». Τους λέω: «Τι τοπογράφοι ρε παιδιά; Εδώ δεν σηκώνεται ούτε πέτρα!»… Μόλις τους είδα τρελάθηκα! Που λιαζόμουν τι ωραία!», ακούγεται να λέει στο επίμαχο βίντεο.

Οι παπαράτσι της τη ρώτησαν αν εκείνοι την ενόχλησαν και η απάντηση της ήταν η εξής: «Αν δεν σας βλέπω δεν με πειράζει, αν σας βλέπω όμως μου γυρνάει το μυαλό. Εσάς δεν σας κατάλαβα. Είχατε φύγει»!

fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: