ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Με ένα νέο προκλητικό πρωτοσέλιδο η Bild ξαναρχίζει τις επιθέσεις της στην Ελλάδα! (Φωτό)

Με ένα νέο προκλητικό πρωτοσέλιδο επανέρχεται η Bild στον πόλεμο που έχει αρχίσει κατά της Ελλάδας εδώ και πάρα πολλούς μήνες με αφορμή...
την οικονομική βοήθεια της ΕΕ προς τη χώρα μας.

Αυτή τη φορά η γερμανική εφημερίδα σκέφτηκε έναν ιδιαίτερο και προκλητικό τρόπο για να σχολιάσει το θέμα της κρίσης χρέους με μια… πειραγμένη φωτογραφία.

Η Bild λοιπόν αλλοίωσε τη φωτογραφία αγάλματος του Σωκράτη, κάνοντάς τον να φαίνεται ότι πιάνει το κεφάλι του και όχι το πηγούνι του, σαν να… πονοκεφαλιάζει με τις επιλογές και τη σταδιοδρομία των νεότερων Ελλήνων.


Όπως γράφει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της η εφημερίδα: «Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξαρτάται ξανά από την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας και προσθέτει: «Ήταν μία παραπλανητική ηρεμία.

Για μερικούς μήνες υπήρξε ηρεμία σχετικά με το θέμα της ελληνικής κρίσης χρέους. Ποτέ, όμως, το θέμα αυτό δεν έφυγε. Και πάλι όμως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις που συμφωνήθηκαν με τους Ευρωπαίους εταίρους το καλοκαίρι του 2015. Η ελληνική κυβέρνηση κάνει κόλπα και καθυστερεί… Απλά με τους Έλληνες δεν πάει!».

Δείτε το πραγματικό άγαλμα του Σωκράτη έξω από το Πανεπιστήμιο Αθηνών:


Δεν υπάρχουν σχόλια: