ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

«Μαμά ο μπαμπάς έκανε σεξ μαζί μου» – Σοκάρει η εξομολόγηση της μικρής κόρης του τέρατος

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο και όχι μόνο, από την είδηση που μας έρχεται από την Κρήτη και τον πατέρα «τέρας» που...
βίαζε τα πέντε του παιδιά στην βίλα του στα Χανιά!

Θορυβημένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων, αφού δε μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει το φρικιαστικό εφιάλτη που ζούσαν επί σειρά ετών τα πέντε παιδιά της οικογένειας του Άγγλου που τα είχε υιοθετήσει αλλά ταπείνωνε και βασάνιζε με φρικτό τρόπο καθημερινά.

Μία γειτόνισσα του σατανικού ζευγαριού, όπως η ίδια το χαρακτηρίζει, αποκαλύπτει: «Είχαν έρθει πριν λίγα χρόνια εδώ. Στην αρχή φαίνονταν φιλικοί. Είχαμε μάθει πως τα παιδιά ήταν υιοθετημένα και πως έκαναν αυτές τις υιοθεσίες επειδή αγαπούσαν πολύ τα παιδιά και δεν είχαν αποκτήσει δικά τους. Φαινόταν καλή οικογένεια, ευγενικοί με όλους, δε έδιναν δικαίωμα σε κανέναν. Η αλήθεια είναι πως ζούσαν κάτω από πολύ καλές συνθήκες σε μία βίλα.

Μάθαμε ότι έπαιρναν χρήματα ως επίδομα για τα παιδιά που είχαν υιοθετήσει και έτσι ζούσαν κάτι παραπάνω από άνετα θα έλεγα, σχεδόν προκλητικά, μέσα στη χλιδή. Αυτό που άρχισε όμως να διαφαίνεται πολύ γρήγορα ήταν το γεγονός ότι συχνά ακούγονταν φωνές στο σπίτι και όπως μάθαμε αργότερα αιτία ήταν το γεγονός ότι αντιδρούσε και ο πατέρας και η μητέρα όταν τα παιδιά και ειδικά τα δύο μεγάλα κορίτσια ήθελαν να βγουν έξω, να πάνε βόλτα, να έχουν φίλους, να έχουν κοινωνική ζωή.

Φυσικά και τους απαγόρευαν όπως θα μάθαινα λίγο αργότερα από τη μεγαλύτερη κόρη τους γιατί δεν ήθελαν να διακινδυνέψουν για κανένα λόγο την πιθανότητα να βρει το κορίτσι διέξοδο, είτε για να ξεφύγει από τη βίλα κολαστήριο, είτε να πει τι βίωνε σε φίλους ή φίλες της. Τα παιδιά ήταν κυριολεκτικά… εξαφανισμένα. Αυτό που ζούσαν εκεί όπως μου είπε η μεγάλη κόρη με την οποία ήρθα κοντά πριν λίγο καιρό δεν περιγράφεται με λόγια. Όταν με πλησίασε και μου είπε ότι είχε πέσει θύμα επαναλαμβανόμενου βιασμού από τον ίδιο της τον «πατέρα» κόντεψα να τρελαθώ. 

Οι λεπτομέρειες που μου εξιστορούσε μου προκάλεσαν σοκ», λέει η γυναίκα και στην συνέχεια αναφέρεται σε όσα της είπε η κόρη του ζευγαριού:

Πέρασε ένα διάστημα μέχρι να κερδίσω την εμπιστοσύνη της, ήταν λογικό, το κορίτσι φοβόταν και όπως μου είπε πριν λίγο καιρό συνειδητοποίησε τι της συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια που την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας της αφού την είχαν πείσει ότι όλο αυτό που γινόταν ήταν σωστό για να ικανοποιεί τον πατέρα της ο οποίος της παρείχε τα πάντα… «Μητέρα ο πατέρας έκανε σεξ μαζί μου» μου είχε εξομολογηθεί».

oparlapipas

Δεν υπάρχουν σχόλια: