ΣΙΝΕ

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον Βόγλη – Πώς αποχαιρετούν τον ηθοποιό!

«Έφυγε» από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Βόγλης
Με λόγια συγκίνησης, αλλά και θαυμασμού, αποχαιρέτα ο καλλιτεχνικός κόσμος τον...
Γιάννη Βόγλη, που«έσβησε» στο νοσοκομείο το πρωί της Τετάρτης, σε ηλικία 79 ετών.

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, τους συναδέλφους του, άλλους ανθρώπους της showbiz, αλλά και το κοινό που τον αγάπησε.

«Ήταν ο θεατρικός μου πατέρας. Ένας εξαίσιος άνθρωπος κι ένας μεγάλος καλλιτέχνης, με διακριτικότητα, με πάθος για τη δουλειά του, με φοβερή αγάπη», είπε, στην εκπομπή «Tatiana Live», ο Στέλιος Μάινας, που έπαιξε μαζί με τον Γιάννη Βόγλη στην τελευταία του παράσταση, ενώ η Αιμιλία Υψηλάντη ανέφερε: «το θέατρο οφείλει πάρα πολλά στον Γιάννη Βόγλη. Ο Γιάννης έχει υπηρετήσει πιστά τη δουλειά του και, ενώ είναι πολύ γνωστός κυρίως από τον κινηματογράφο, έχει υπηρετήσει πολύ πιστά το θέατρο».

«Ο Γιάννης Βόγλης, ο υπέροχος ηθοποιός, ο ακόμη πιο υπέροχος άνθρωπος, ο φίλος μου ο Γιάννης απών... Όχι, δε θέλω να το πιστέψω. ΑΡΝΟΥΜΑΙ!!!!», έγραψε στα social media η ηθοποιός Κάκια Ιγερινού, ενώ η Μελίνα Μποτέλη συγκλόνισε, αναφέροντας: «πέταξε κι ο Γιάννης μας. Εχθρός μου, ο ''μπαλαμός'' υπουργός στους ''ψιθύρους καρδιάς'', άντρας μου δυο χρόνια στο ''ακροβατώντας'', εχθρός μου ''λεβεντογιάννης'' στης ''αγάπης μαχαιριά''. Ο σπουδαίος ηθοποιός ευγενής κύριος, ο καλός οικογενειάρχης, σύζυγος, πατέρας και παππούς γενναιόδωρος Γιάννης Βόγλης. Λεβεντογιάννης με όλη τη σημασία της λέξης… Αχ, γιατί;;;».

Δημοσιεύοντας στη σελίδα της στο Facebook τη συνέντευξη που είχε πάρει από τον ηθοποιό, η Ναταλία Γερμανού έγραψε: «είμαι τυχερή που σας γνώρισα. Για τρεις ώρες μοιραστήκατε μαζί μου ιστορίες, ήθος, σεμνότητα, αξίες, ουσία, γλυκύτητα, ευαισθησία. Θα μας λείψετε. Πολύ».

«Μόλις το διάβασα… Πάντα τον θαύμαζα, πάντα θα τον εκτιμώ. Καλό ταξίδι», έγραψε στα social media ο Χρήστος Δάντης, δημοσιεύοντας τη θλιβερή είδηση.



Ο Γιάννης Βόγλης θα αποτεφρωθεί

Του Βασίλη Μπουζιώτη
Έγκυρες πηγές μας λένε ότι η νεκρώσιμη τελετή πρόκειται να γίνει την Παρασκευή το πρωί σε εκκλησία του Παγκρατίου σε κλειστό κύκλο και ότι στην συνέχεια η σορός του καλού ηθοποιού θα μεταφερθεί στην Βουλγαρία όπου και θα γίνει η αποτέφρωσή της, αφού αυτή ήταν η επιθυμία τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: