ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

«Αυτός θα είναι ο καιρός το Πάσχα» – Ο Σάκης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει!

Όσον αφορά στον καιρό που θα κάνει το Πάσχα, αυτή τη στιγμή μπορεί αν υπάρχει μόνο μια γενική άποψη.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου, καλοκαιρία αλλά και παρατεταμένη ανομβρία /ξηρασία δείχνουν και τα τελευταία στοιχεία για την Μ. Εβδομάδα και κατά πάσα πιθανότητα το Πάσχα αλλά και ίσως παραπέρα.

Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες;
Την Τετάρτη, λίγες νεφώσεις που θα είναι κατά τόπους αυξημένες θα αναπτυχθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη με τοπικούς όμβρους από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσεις μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

Την Πέμπτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ανατολικά της χώρας και κυρίως στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες και τη βόρεια Κρήτη με πιθανότητα τοπικών βροχών κατά τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα Αιγαίο τοπικά 7 και πιθανόν στα νότια 8 μποφόρ. Στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε όλη τη χώρα.

Την Παρασκευή θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και τα νότια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή

Το Σάββατο λίγες τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βορειοδυτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών όμβρων στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή, λίγες τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν με τοπικές βροχές να σημειώνονται στα βορειοδυτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με την θερμοκρασία να σημειώνει εκ νέου μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: