ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

«Ριγμένες» οι γυναίκες στο στοματικό σ€ξ σύμφωνα με νέα έρευνα! Ποιο λάθος κάνουν οι άνδρες;

Μπορεί να λέμε πως ζούμε σε μία εποχή που η ισότητα των δύο φύλων αποτελεί πραγματικότητα, όμως φαίνεται πως...
αυτό δεν εφαρμόζεται παντού. Σίγουρα δε, δεν εφαρμόζεται στο… στοματικό σ€ξ, καθώς οι γυναίκες παρουσιάζονται ως «ριγμένες», σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Sex Research, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να κάνουν στοματικό σ€ξ στους άνδρες, ακόμη κι όταν δεν έχουν όρεξη, σε αντίθεση με τα αρσενικά, τα οποία δεν «εξασκούν» το σπορ όταν δεν το θέλουν πολύ.

Τελικά στις γυναίκες αρέσει περισσότερο να κάνουν στοματικό σ€ξ;
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία από τις κοινωνιολόγους Ρουθ Λιούι και Σίσλι Μάρστον, οι οποίες για να καταλήξουν σε αυτά τα συμπεράσματα πήραν συνεντεύξεις από 71 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 16 με 18 ετών.

Οι ερωτήσεις ήταν επικεντρωμένες στο πόσες φορές έκαναν στοματικό σ€ξ με εκπροσώπους του αντίθετου φύλου τον τελευταίο χρόνο. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες υποστήριξαν πως η παροχή στοματικού σ€ξ είναι λιγότερο ευχάριστη για τους άνδρες από ό,τι είναι για τις γυναίκες. Κάπως έτσι, δικαιολογούνται και τα αποτελέσματα μιας παλαιότερης μελέτης που υποστήριξε πως οι άνδρες λαμβάνουν περισσότερο στοματικό σ€ξ από τις γυναίκες.

Γιατί οι γυναίκες αρνούνται να δεχτούν στοματικό σ€ξ από τον σύντροφό τους;
Η έρευνα αποκάλυψε επίσης πως η γλώσσα που χρησιμοποιούν οι άνδρες για να μιλήσουν για τα γυναικεία γεννητικά όργανα ήταν κατά βάση αρνητική. Γι’ αυτό και οι γυναίκες -γνωρίζοντας τις αντιλήψεις των ανδρών- μοιάζουν λιγότερο πρόθυμες να λάβουν στοματικό σ€ξ, καθώς δεν νιώθουν άνετα για να προχωρήσουν σε μια τέτοιου είδους επαφή.

Επιπλέον, όπως αποδείχτηκε, τα αγόρια είναι πολύ πιο πιθανό να αρνηθούν να προσφέρουν στοματικό σ€ξ όταν δεν έχουν όρεξη. Στην περίπτωση των κοριτσιών, όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά καθώς εκείνες φαίνεται πως επιλέγουν να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους με στοματικό ακόμη και όταν δεν έχουν διάθεση…
Το λες και άδικο, σωστά;

In Real News 

Δεν υπάρχουν σχόλια: