ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Το σπίτι-κολαστήριο! Αιμομιξίες, βιασμοί ανηλίκων, ξυλοδαρμοί

Mια φρικιαστική ιστορία έχει έρθει στο φως και εκδικάζεται στη Βρετανία, καθώς τα έξι παιδιά μιας οικογένειας ζούσαν τον...
απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των ίδιων τους των γονιών

Στην πορεία της δίκης έχουν προκύψει σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τους δύο «γονείς», οι οποίοι φέρονται να ξυλοκοπούσαν και τα 6 παιδιά τους, ενώ άλλες φορές τα χτυπούσαν με ξύλινα κουτάλια. Μια από τις πλέον συνηθισμένες τιμωρίες που επέβαλαν οι γονείς ήταν η αναγκαστική νηστεία επί αρκετές ημέρες(!)

Ωστόσο, ακόμα χειρότερο είναι ότι έχει καταγγελθεί ότι ο πατέρας πλέον κατηγορείται μεταξύ άλλων και για την σεξουαλική κακοποίηση του μεγαλύτερου ηλικιακά κοριτσιού της οικογενείας.

Η ηλικία των παιδιών κατά την διάρκεια τέλεσης των αδικημάτων κυμαίνεται μεταξύ 3 και 13 ετών και όπως προκύπτει πολλές μέρες οι γονείς τα κλείδωναν ακόμα και έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα αυτά να αναγκάζονται να μείνουν στα σκυλόσπιστα μαζί με τα σκυλιά του σπιτιού.

Παρά το γεγονός ότι οι δύο γονείς επί του παρόντος αρνούνται όλες τις κατηγορίες, εντούτοις τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι αρκούντως επιβαρυντικά από τις μαρτυρίες που έχουν κατατεθεί στην εν εξελίξει δίκη τους, με πολλούς δικηγόρους να προεξοφλούν βαρίες καταδίκες.

athensmagazine


Δεν υπάρχουν σχόλια: