ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Ποιος γνωστός τραγουδιστής είναι ανιψιός του παλιού ηθοποιού Αντώνη Παπαδόπουλου

Ο ηθοποιός Αντώνης Παπαδόπουλος έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από τις ταινίες στις οποίες συμπρωταγωνιστούσε με τον...
Θανάση Βέγγο ενσαρκώνοντας πολύ συχνά το βοηθό του.

Η φυσιογνωμία του, οι γκριμάτσες του προσώπου του και η χαρακτηριστική φωνή του είναι οικείες σε μικρούς και μεγάλους.

Ξεκίνησε στον κινηματογράφο σαν κομπάρσος, αλλά σύντομα άρχισε να παίρνει μεγαλύτερους ρόλους. Δεν σπούδασε υποκριτική αλλά καταξιώθηκε στο χώρο και εμφανίστηκε σε περισσότερες από 50 ταινίες, στο πλευρό διάσημων πρωταγωνιστών.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος είχε μια αδελφή τη Μαρία, που έκανε έναν γιο το Χρήστο. Είναι ο ανιψιός του και καταξιωμένος ερμηνευτής, Χρήστος Θηβαίος. Ο πατέρας του Χρήστου Θηβαίου ήταν μεγάλος σε ηλικία, γι΄ αυτό ο μουσικός ανέπτυξε ιδιαίτερη σχέση με τον θείο του. Ο μουσικός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος, όπως έχει αναφέρει, τον μύησε κατά κάποιο τρόπο στα μυστικά της ζωής και της «αλητείας».


Ο Θηβαίος περιγράφει τον θείο του σαν ένα ευαίσθητο άνθρωπο με πολύ χιούμορ, που του δίδαξε την καλοσύνη χωρίς πολλά λόγια, αλλά μέσα από τη σιωπή του.

Ο ηθοποιός κληροδότησε στον ανιψιό του και μια συνήθεια που τη κρατάει μέχρι σήμερα. Το να πίνει μπίρες. Ο Παπαδόπουλος συνήθιζε να καταναλώνει πολλά λίτρα μπύρας και να κάνει απολαυστικές συζητήσεις με απλούς ανθρώπους. Ο μουσικός, που τον έβλεπε σαν πατέρα του, τον μιμήθηκε εξ αρχής και σήμερα χαρακτηρίζει τη συνήθεια αυτή «βίτσιο».

tff.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: