ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Πήγαν να σβήσουν τα κινητά τους κατά τη διάρκεια της πτήσεις και διάβασαν κάτι που τους έκοψε τα πόδια.

O πιλότος, είναι ένα επάγγελμα γοητευτικό αλλά και με πολύ μεγάλους κινδύνους.
Πρόσφατα, ο πιλότος της...

Etihad, που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Μάντσεστερ στο Άμπου Ντάμπι, έζησε μια πολύ σκληρή εμπειρία που παρά το δυσάρεστο τέλος της, εκείνον τον ανακήρυξαν οι επιβάτες σε ήρωα, αν και έκανε το ακριβώς αντίθετο από αυτό το οποίο θεωρητικά έπρεπε να κάνει.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την απογείωση, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, πήρε μήνυμα στο κινητό του, το οποίο τους ενημέρωνε πως ο εγγονός τους μεταφερόταν στην εντατική μονάδα καθώς χρειαζόταν άμεσα ιατρική φροντίδα.

Οι αεροσυνοδοί, μετέφεραν το νέο στον πιλότο.

Εκείνος, άμεσα αποφάσισε πως δεν γινόταν να απογειώσει το αεροπλάνο την στιγμή που το εγγόνι δυο επιβατών έχανε την ζωή του.

Το πλήρωμα, βοήθησε το ζευγάρι να βρει τα πράγματά του και τους οδήγησε στο αεροδρόμιο προκειμένου να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Το αγόρι έχασε την ζωή του την επόμενη μέρα, όμως το ηλικιωμένο ζευγάρι θα είναι πάντα ευγνώμον στον πιλότο που τους έδωσε την δυνατότητα να αποχαιρετήσουν το εγγόνι τους.

Ακόμα και η αεροπορική εταιρεία, έδειξε την συμπάθεια και την καλοσύνη της προς το ζευγάρι, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιήσουν τα εισιτήριά τους σε όποια χρονική στιγμή επιθυμούσαν.

Είναι κάποιες στιγμές που ξεπερνούν οικονομικούς κολοσσούς και “πρέπει”, κανόνες και όρους και η ανθρώπινη ζωή, η επιθυμία και η ψυχή μετράνε πάνω από όλα!!

διαφορετικο

Δεν υπάρχουν σχόλια: