ΣΙΝΕ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Έτσι εξηγούνται όλα – Και τα κορίτσια είχαν πιει όσο και ο Παντελίδης

Μια νέα παράµετρος στην υπόθεση είναι και η πληροφορία σύμφωνα με την οποία υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και... στα δύο κορίτσια που επέβαιναν µαζί του στο αυτοκίνητο.

Η υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη, φαίνεται πως ήταν η κυριότερη αιτία του δυστυχήματος, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς, ο γνωστός τραγουδιστής ακροβατούσε µεταξύ ζωής και θανάτου και βρισκόταν στα όρια της λιποθυµίας.

Μια νέα παράµετρος στην υπόθεση είναι και η πληροφορία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Πρώτο Θέμα» σύμφωνα με την οποία υψηλή περιεκτικότητα αλκοόλ βρέθηκε και στα δείγµατα αίµατος που ελήφθησαν από τα δύο κορίτσια που επέβαιναν µαζί του στο αυτοκίνητο.

Σύµφωνα µε αυτές, η Φρόσω Κυριάκου -ο δικηγόρος της οποίας δήλωσε στα µέσα της εβδοµάδας στην τηλεόραση ότι η πελάτισσά του δεν οδηγούσε- και η Μίνα Αρναούτη είχαν πιει περίπου όσο και ο τραγουδιστής, αν και η ποσότητα αλκοόλ που ανιχνεύεται διαφέρει από οργανισµό σε οργανισµό.

Ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Χαράλαµπος Λυκούδης, µε µια λιτή δήλωση το βράδυ της Πέµπτης είπε ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο Παντελίδης, ήταν αδύνατον να οδηγούσε αυτός.

Θέση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση µε τα συµπεράσµατα της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τα αποτελέσµατα των δειγµάτων DNA που πάρθηκαν, τα οποία «δείχνουν» ως οδηγό τον νεαρό τραγουδιστή

Δεν υπάρχουν σχόλια: