ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Νάτοι νάτοι οι Πρωταθλητές … Βασίλισσα η Ελίμεια! φωτο

Πήρε τον τελικό και το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική η Ελίμεια κόντρα στο Βελβεντό κερδίζοντας το με 75-71.

Σ’ ένα συναρπαστώ πέμπτο τελικό μέσα σένα κατάμεστο από κόσμο ΔΑΚ Ιωάννης Σκαρκαλάς, η Ελίμεια έκανε το 3-2 και κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ 2015 -2016

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι Ελίμεια κα Βελβεντό οι δυο καλύτερες κατά γενική ομολογία ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους για πέμπτη φορά.

Άξια νικήτρια η ομάδα της Ελίμειας που δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα το προβάδισμα κόντρα σ ένα μαχητικό Βελβεντό που εκτός από το αρχικό 2-0 στο σκορ ήταν αναγκασμένο να κυνηγάει το σκορ αρνούμενο να παραδοθεί. Η μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ ήταν 5.22 πριν το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου, όταν το σκορ έφτασε στο 30- 17 για την Ελίμεια με το Βελβεντό όμως να μειώνει στους 5 πόντους στο ημίχρονο 37-32.

Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο η Ελίμεια ήταν συνέχεια μπροστά αλλά δε μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ όποτε άνοιγε λίγο την διαφορά το Βελβεντό φρόντιζε να την καλύπτει φτάνοντας μέχρι και το 67-66 . Στο τελευταίο 1,5΄πιο αποφασιστική και ψύχραιμη η Ελίμεια κράτησε το προβάδισμα με το τελικό 75-71.
Με το σφύριγμα της κόρνας όλη η Ελίμεια ένα κουβάρι και η ιαχή των φιλάθλων της νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές να την συνοδεύει στα πανηγύρια!!!

Τα δεκάλεπτα
20-14, 37-32, 55- 50 , 75-71


Διαιτητές: Δημήτρης Παφίλης και Τσιάπλης


ΓΣ Ελίμεια (Ασβεστάς): Τσιρέκας, Μαδίκας, Πάπιστας, Δημόπουλος, Μούσιος, Λαμπρόπουλος, Κοντός, Κουμτσίδης, Τσαμπούρης, Κατσέλας, Μακρής, Ταμπάκου.


ΑΣ Βελβεντό (Καραγιαννίδης): Καρατζάς, Ζανδές, Θεοδωρόπουλος, Σούπουρας, Παπαδόπουλος, Μελαχροινός, Σβίγκος, Μεντεσίδης, Τσιτσιώκας, Τρίχας, Παπαγιοβάνης, Νέστορας.


Ματιές στα σπορ με ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: