ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Βοηθήστε τον Ευστράτιο να παντρευτεί χρηματοδοτώντας το γάμο του

Σας παρακαλώ θέλω την προσοχή σας. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει ακόμα και όσους ονειρεύονται να κάνουν έναν αξιοπρεπή γάμο. 
Δεν μιλάμε για κάτι εξεζητημένο
- Η νύφη να έρθει με Ferrari, το τραπέζι να γίνει σε πεντάστερο ξενοδοχείο και το βίντεο να είναι τραβηγμένο από Drones - αλλά για κάτι απλό που να κοστίζει το πολύ 3000 Ευρώ ρε αδερφέ.

Προσωπικά νιώθω τον Ευστράτιο σαν αδερφό γιατί την περίοδο που παντρεύτηκα μου κόστισε ο "κούκος αηδόνι". Θέλοντας να συμπαρασταθώ στον φίλο μας (που σκέφτηκε να κάνει κάτι τόσο έξυπνο) σας καλώ να δώσουμε έστω και ένα Ευρώ για να τον βοηθήσουμε να παντρευτεί.

Ψάχνοντας στο youcaring διαβάσαμε την ανάρτηση που έχει κάνει ο Ευστράτιος Κωνσταντίνος ο οποίος ζητά να χρηματοδοτήσουμε το γάμο του:

"Το όνομά μου είναι Ευστράτιος Κωνσταντίνος, είμαι από την Ελλάδα και το όνειρό μου είναι να παντρευτώ. Δεν έχω πολύ υψηλές προσδοκίες για ένα αξέχαστο γάμο, αλλά είμαι βέβαιος ότι η ημέρα του γάμου είναι ξεχωριστή για τον καθένα μας.

Ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα ζωή, χρειάζεται ένα καλό συμβολικό πρώτο βήμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, δεδομένου ότι ο μισθός μου δεν είναι αρκετός για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα , αποφάσισα να ζητήσω τη βοήθειά σας για να χρηματοδοτηθεί το όνειρό μου με τον τρόπο που θα χρηματοδοτήσατε και εσείς το όνειρό του δικού σας παιδιού.

Με ένα τρόπο θα είστε όλοι εσείς οι γονείς μου για αυτή τη στιγμή, και αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους, χωρίς να έχει σημασία αν μου προσφέρετε ένα ή πενήντα Ευρώ, καθώς η πράξη έχει σημασία."


Δεν υπάρχουν σχόλια: