ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

«Μου έστειλαν μήνυμα που έλεγε πως… » – Η σοκαριστική αποκάλυψη της κολλητής της Αρναούτη για το μοιραίο δυστύχημα!

Η Γεωργία Μαυρουδή και η Μίνα Αρναούτη είναι πολύ καλές φίλες τα τελευταία χρόνια. Γνωρίστηκαν πριν από...
τρία χρόνια, σε ένα μαγαζί στη Μυτιλήνη. Η Γεωργία τραγουδούσε και η Μίνα δούλευε στο μπαρ. Τα κοινά ενδιαφέροντα και ο χρόνος που περνούσαν μαζί στο γνωστό στέκι του νησιού τις έφερε κοντά. Και παραμένουν πολύ καλές φίλες. Ήταν, λοιπόν, επόμενο η είδηση για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη στο αυτοκίνητο του οποίου ήταν και η φίλη της να την σοκάρει. Η ίδια εξηγεί πώς έμαθε για το δυστύχημα.

“Κοιμόμουν σπίτι μου και είχα 72 αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα. Μου είχαν στείλει για τον θάνατο του Παντελή και πως ήταν και η Μίνα μέσα στο αυτοκίνητό του. Βέβαια, ήταν πολύ άσχημος ο τρόπος που το έμαθα καθώς τότε λέγανε για ακρωτηριασμούς. Κάτι που δεν ισχύει. Το σοκ ήταν μεγάλο”, περιγράφει η Γεωργία στο TLIFE. “Επιτόπου έβγαλα εισιτήριο και πήγα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν στην εντατική”, συνεχίζει.

Η Γεωργία ήθελε να είναι δίπλα στη φίλη της. Άλλωστε κι εκείνη την στηρίζει πάντα σε όλα.”Η Μίνα με στηρίζει πάντα! Απλώς επειδή εγώ δουλεύω κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και εκείνη μένει στην Αθήνα δεν ήταν εφικτό να έρθει στα live μου”, μας λέει. “Όμως ήταν μαζί μου στην ηχογράφηση του τραγουδιού μου και στην επιλογή του”, αποκαλύπτει. Γι΄ αυτό και ήθελε να τρέξει στο πλευρό της 30χρονης και να της δώσει όλη της τη θετική σκέψη για να αναρρώσει γρήγορα.

Τραγικό παιχνίδι της τύχης, λίγες μέρες αργότερα έπεσε και η ίδια θύμα τροχαίου. Πώς έγινε; “Στην Κοζάνη όπου για ένα live. Σκόνταψα καθώς περνούσα τον δρόμο, σε μια διασταύρωση και έστριψε εκείνη την ώρα ένα αυτοκίνητο με έναν παππού και βρέθηκα σε απόσταση αναπνοής από τις ρόδες του”, περιγράφει. “Τρόμαξα πάρα πολύ φυσικά γιατί ήμουν κι επηρεασμένη από το δυστύχημα”, προσθέτει.

Ευτυχώς όμως δεν τραυματίστηκε και μετά το αρχικό σοκ συνέχισε την επαγγελματική της δραστηριότητα.

Η Γεωργία, έχοντας κάνει ήδη δύο δισκογραφικές δουλειές και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής (Νότης Σφακιανάκης, Σταμάτης Γονίδης, Νίκος Μακρόπουλος, Νίκος Κουρκούλης, Αγγελική Ηλιάδη, Χρύσπα, Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί ακόμα), λατρεύει αυτό που κάνει. “Το τραγούδι ήταν ίσως και ο λόγος που περπάτησα. Για να πάω κοντά στο ραδιόφωνο. Γεννιέσαι δεν γίνεσαι”

Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για συναυλίες με τον Νίκο Μακρόπουλο στις οποίες θα συμπεριλάβει και τα τραγούδια της. Από την Loca/spicy έχει κυκλοφορήσει το «Μια η μοναδική» σε μουσική του Χριστόδουλου Σιγανός – Κωνσταντίνος Παντζής και στίχους Valentino καθώς και το «Έξω» που έχει δύο μήνες κυκλοφορίας από Sonar music και υπογράφει στίχους και μουσική ο Βασίλης Δήμας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: