ΣΙΝΕ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Τι υποστήριξε καθηγήτρια που έκανε σεξ με μαθητή: «Ναι, αλλά πήγαινε καλύτερα στα μαθήματα»

Η 36χρονη δασκάλα Αγγλικών Brianne Altice η οποία είχε παραδέχθηκε την ενοχή της σε δικαστήριο της Γιούτα και ομολόγησε ότι από τον Νοέμβριο του...
2013 είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με τρεις ανήλικους μαθητές της, ηλικίας από 16 μέχρι 17 ετών, σήμερα υπερασπίστηκε τη σχέση της με ένα από τα θύματά της, λέγοντας ότι βελτιώθηκαν οι βαθμοί του στα μαθήματα.

Η ζωηρή καθηγήτρια του Davis High School παρόλο που ήταν παντρεμένη δεν δίσταζε να συνάψει σχέσεις με τους μαθητές της και να βρίσκεται μαζί τους σε δημόσια πάρκα ή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης, το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια σειρά 14 κακουργηματικών κατηγοριών συμπεριλαμβανομένων πέντε για βιασμό ανηλίκων.

Σύμφωνα με την Salt Lake Tribune, η 36χρονη υπέβαλε χειρόγραφο έγγραφο δύο σελίδων στο ομοσπονδιακό δικαστήριο λέγοντας ότι "δεν είχε κακή ή κακόβουλη πρόθεση" στη σχέση της με το αγόρι, αναφέρει η Βρετανική Independent.

Έγραψε επίσης ότι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά ένα δικηγόρο, αλλά επέμεινε ότι ποτέ δεν την επέπληξε το σχολείο για τη συμπεριφορά της στην τάξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: