ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η σύζυγος υπουργού, πρώην Miss Bumbum, μπήκε στο υπουργείο... και τρέλανε τη Βραζιλία! (φωτό)

Η Milena Santos είναι η σύζυγος του νέου υπουργού Τουρισμού της Βραζιλίας και έχει διχάσει τη χώρα με την εμφάνισή της


O νέος υπουργός Τουρισμού της Βραζιλίας, Alessandro Teixeira, απασχολεί τη δημοσιότητα για τον εντελώς λάθος λόγο, και αυτός ο λόγος δεν είναι άλλος από τη σύζυγό του Milena Santos.

Ο κ. Teixeira έχει δεχθεί εκατοντάδες σχόλια για την σύζυγό του, κυρίως από τον ανδρικό πληθυσμό της χώρας του, που τον ευγνωμονεί επειδή τους προσφέρει ένα τέτοιο θέαμα.
Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της κάνουν τον γύρο του κόσμου και όχι άδικα, μιας και ποζάρει καλύπτοντας μόνο τα απαραίτητα.

Η Milena Santos, που αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στη χώρα, είναι πρώην Μiss Bumbum των ΗΠΑ, έχοντας κερδίσει τον τίτλο στα καλλιστεία του 2013.
Η ίδια αυτοαποκαλείται ως η "Πρώτη Κυρία του Τουρισμού" και δήλωσε στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ πως, οι προκλητικές φωτογραφίες είχαν τραβηχθεί πριν παντρευτεί τον υπουργό, όταν ετοιμαζόταν να λάβει μέρος στα καλλιστεία, χρόνια πριν "εισέλθει" στον κόσμος της πολιτικής.

"Βασικά, οι φωτογραφίες μπροστά από το Κογκρέσο έχουν τραβηχτεί αρκετό καιρό πριν, αλλά τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα, λόγω του διορισμού του συζύγου μου στη θέση του υπουργού Τουρισμού".
Παράλληλα, υποστηρίζει πως στόχος της φωτογράφισης είναι "να δείξει στους Βραζιλιάνους ότι δεν πρέπει να δίνουν σημασία στα γυμνά οπίσθια αλλά σ' αυτά που πρέπει να δίνει κανείς πραγματική αξία".

Εκτός από την πληθωρική εμφάνιση, η Milena ασκεί κριτική και στην πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη Βραζιλία, τη διαφθορά στην χώρα και όλα όσα συμβαίνουν με την πρόεδρο Ντίλμα Ρουσέφ.

Ενώ, το 2015 είχε θέσει υποψηφιότητα για την δημαρχία της πόλης Σαλβαδόρ.
pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: