ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Oι φίλαθλοι του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας έγιναν viral πανελλαδικά!!!

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
Δείτε για ποιο λόγο οι φίλαθλοι του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας έγιναν viral πανελλαδικά!!! 

Βίντεο αλλά και...
 εικόνες του metrosport.gr


Oι φίλαθλοι του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας έγιναν viral πανελλαδικά!!!
Δείτε το αποκλειστικό hd video του Μetrosport.gr, με την επική οργανωμένη μετακίνηση στο Κίτρος Πιερίας και την εκπληκτική συμπαράσταση 220 οπαδών του Κρόνου, από το νησί των Φαιάκων, την Αθήνα αλλά και τη Θεσσαλονίκη, με λεωφορεία, ΙΧ και μηχανάκια (με όλα τα αξεσουάρ κερκίδας οπαδών επαγγελματικών κατηγοριών), ημέρα Τετάρτη, για τη συμμετοχή της αγαπημένης τους ομάδας στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με αντίπαλο την τοπική Πύδνα που αγωνίζεται στη Γ’ εθνική (3-0).


Ο Κρόνος Αργυράδων Κέρκυρας αγωνίζεται, χωρίς δικό του γήπεδο, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κέρκυρας και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Επικεφαλής της εκτός έδρας «οπαδικής εκδρομής της χρονιάς», ήταν ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας, με το όνομα «Τιτάνες», που συνέβαλε τα μέγιστα, θέτοντας για πρώτη φορά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας, εκτός Κέρκυρας, την ομάδα και τους φιλάθλους της, με γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους να συμπεριλαμβάνονται στο οπαδικό ρόστερ! 

Κορνέτα στο ρυθμό του Ολυμπιακού Πειραιά, με το θρυλικό Κερκυραίο Μπρούνο (μην ξεγελιέστε, στο νησί υπάρχουν και φίλαθλοι του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν οι ίδιοι), τύμπανο, χαρτάκια, κορνέτες, ομπρέλες, κασκόλ, πανό, συνθήματα, συνδεσμιακά μπλουζάκια και πάνω απ΄ όλα φωνή στη διαπασών!

Highlights: οι αντιδράσεις, η συμμετοχή και η θετική τους ενίσχυση, σε όλες τις φάσεις, ακόμα και στις αυτονόητες για τους πολλούς, (ο τερματοφύλακας μπλοκάρει την μπάλα σε μακρινό αδύναμο σουτ), η συγκινητική αποθέωση του πορτιέρο για το οδυνηρό λάθος του, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και των ηττημένων συνολικά στο τέλος, με τους παίκτες να τους το ανταποδίδουν με το χειροκρότημά τους. O ποδοσφαιρικός πολιτισμός στην ύψιστη μορφή του!
Ξέρετε πολλές ομάδες Superleague που έχουν τόσο και τέτοιο κόσμο;

http://www.metrosport.gr/article/oi-f...
Eπικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: