ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Κυνηγός τόλμησε να πυροβολήσει αρκούδα - Δείτε πως του έκανε το αυτοκίνητο [photos]

Τρομερά εκδικητικά πλάσματα οι αρκούδες. Και το χειρότερο; Ξέρουν να ξεχωρίζουν τα...αυτοκίνητα και να εντοπίζουν εκείνο που...
ανήκει στον άνθρωπο που τις προκάλεσε. Αυτά τα μαθήματα πήρε ένας κυνηγός σε δάσος της Σιβηρίας.

Το λάθος που έκανε ο συγκεκριμένος ήταν ότι τόλμησε να πυροβολήσει μία αρκούδα στο πόδι. Παρότι το ζώο δεν του επιτέθηκε αυτή τη στιγμή, δεν... ξέχασε αυτό που συνέβη. Και φρόντισε να του διαλύσει το αυτοκίνητο!

Ο κυνηγός και δύο φίλοι του βρίσκονταν στο δάσος, όταν η τεράστια καφέ αρκούδα τους αιφνιδίασε. Εκείνος την πυροβόλησε στο πόδι και το ζώο τράπηκε σε φυγή. Οταν όμως ο κυνηγός γύρισε στο αυτοκίνητό του την επόμενη ημέρα, συνειδητοποίησε ότι η εκδίκηση της αρκούδας είναι ιδιαίτερα καταστροφική. Το ζώο είχε κάνει το όχημα... βίδες. Παρμπρίζ, ταμπλό, καθίσματα, φώτα, όλα ήταν διαλυμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα The Siberian Times.

Τα χνάρια που εντόπισαν οι κυνηγοί κοντά στο αυτοκίνητο δείχνουν ότι η ζημιά προκλήθηκε από αρκούδα. Το ακόμη πιο απίστευτο είναι πως τα οχήματα των φίλων του που ήταν κοντά στο δικό του, δεν είχαν ούτε γρατσουνιά! Οι κυνηγοί εκτιμούν ότι το ζώο χρησιμοποίησε την όσφρηση για να βρει το ΙΧ εκείνου που το πυροβόλησε και πήρε την εκδίκησή του.
«Πρέπει να ήταν απασχολημένη όλη τη νύχτα. Δούλεψε σκληρά για να το καταστρέψει!», είπε ένας από τους φίλους του εμβρόντητου κυνηγού, όταν αντίκρισαν το διαλυμένο αυτοκίνητο. Αρχικά υπέθεσαν ότι ο οδηγός είχε ξεχάσει μέσα κάτι γλυκό, αλλά όταν εκείνος το αρνήθηκε, κατέληξαν ότι επρόκειτο για επίθεση εκδίκησης. 

Το χειρότερο για τον κυνηγό; Δεν ξέρει τι να πει στην ασφαλιστική εταιρεία!

tro-ma-ktiko


Δεν υπάρχουν σχόλια: