ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ο πρώτος άνδρας της γυναίκας του Κώστα Βουτσά: Θα εκπλαγείτε μόλις δείτε ποιος ήταν (PHOTOS)

Για τον πρώτο της γάμο, άγνωστο στο ευρύ κοινό, μίλησε η Αλίκη Κατσαβού. Η εγκυμονούσα σύζυγος του Κώστα Βουτσά υπήρξε παντρεμένη στο...
παρελθόν με έναν – επίσης – άνθρωπο της τέχνης.


Επρόκειτο για τον συγγραφέα, ηθοποιό και σκηνοθέτη Τάκη Χρυσούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2011, προδομένος από την καρδιά του, σε ηλικία 65 ετών και ενώ το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί το 2006, είχε αρχίσει τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδάκι, όπως αναφέρει η Espresso. «Παντρεύτηκα κυρίως για τη μητέρα μου. Συζούσα με τον Τάκη Χρυσούλη, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, που ήξερα ότι δεν ένιωθε πολύ καλά με την συγκατοίκηση χωρίς τον γάμο. Έτσι, πήραμε την απόφαση», λέει σε συνέντευξη της η Αλίκη, η οποία ακολούθησε τα καλλιτεχνικά όνειρα του άνδρα της.

Μετά τον θάνατο του Τάκη Χρυσούλη η Αλίκη εξακολούθησε να είναι παρούσα στην εταιρεία, κάτι που συμβαίνει εως και σήμερα, αφού η Θεατρομάθεια ανεβάζει εδώ και τρεις σεζόν της παράσταση «Ένας Στρογγυλός κέφαλος στη Χώρα των Μυτεροκέφαλων», η οποία θίγει το σοβαρό θέμα του bullying, με πρωταγωνιστή τον σύζυγο της Αλίκης, Κώστα Βουτσά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: