ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Το Pre game 25ης αγωνιστικής (ορισμοί διαιτητών-βοηθών)

’'Κλέβει’’ την παράσταση το ντέρμπυ κορυφής Αστραπή Μεσοποταμίας – ΑΟ Κάστωρ

Στα … πόδια τους η τύχη τους…


«Κιτρινόμαυροι» και «βυσσινί», ή δεύτεροι στη βαθμολογία και πρώτοι, ή «Αστραπή» Μεσοποταμίας και Α.Ο. Κάστωρ … δοκιμάζονται το Σάββατο (4 μ.μ.) μεταξύ τους στο γήπεδο της πρώτης, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, σε ένα ματς από εκείνα που χαρακτηρίζονται ως «ντέρμπι των ντέρμπι», μιας και από το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης θα κριθεί, σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, ποια από τις δύο ομάδες θα αποκτήσει δικαίωμα να αρχίσει να ετοιμάζει … τις βαλίτσες της για τους αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν αναφορικά με την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Είναι, αναντίρρητα, ένα παιχνίδι-πρόκληση και για τις δύο ομάδες, οι οποίες θα επιδιώξουν τη νίκη με όλες τους τις δυνάμεις, γνωρίζοντας, παράλληλα, πως αν τα καταφέρουν και καπαρώσουν το «τρίποντο», τότε, αυτόματα, θα ανοιχτεί , διάπλατα, μάλιστα, μπροστά τους, ο δρόμος για την κατάκτηση της κορυφής και, συνάμα, της συμμετοχής τους στα play off ανόδου στη Γ’ Εθνική, ενώ, αν παρεμπιπτόντως, δεν μπορέσουν η μία να επιβληθεί της άλλης και «κολλήσουν» σε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, τότε, την ίδια στιγμή, θα χάσουν το πλεονέκτημα του να έχουν το… πάνω χέρι στην κατάκτηση του τίτλου, αφού οι δύο υπόλοιποι «μνηστήρες» της πρωτιάς στον πίνακα της βαθμολογίας συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να τους προσπεράσουν, καθότι ο «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας, που αγωνίζεται εντός έδρας με τον αδιάφορο « Γράμμο» Μαυροχωρίου, καθώς και ο «Ηρακλής» Πολυκάρπης, που, επίσης, κοντράρεται με βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα, αυτή της «Δόξας» Κορησού, αλλά στο γήπεδο της δεύτερης, αναμένεται, εύκολα ή δύσκολα , να «γράψουν» νίκες.

Σε ό,τι, τώρα, αφορά τις τέσσερις υπόλοιπες αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής της φετινής άκρως συναρπαστικής σεζόν, αυτές έχουν να κάνουν με την τοπική κόντρα του Α.Σ. Νταηλάκη με την Καστοριά, της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναργειακού στο Κωσταράζι, του Κρόνου με τον ΠΑΣ Λεύκης στο γήπεδο της Κολοκυνθούς και, τέλος, της συνάντησης της Α.Ε. Γραμμοχωρίων με τη «Δόξα» Αμπελοκήπων στο γήπεδο των Μανιάκων.

ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια: