ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ο άντρας της ήταν έτσι και τηλεοπτική εκπομπή τον μεταμόρφωσε – Μόλις τον είδε έμεινε κάγκελο (video)

Οι άνθρωποι συνηθίζουμε να έχουμε μια εικόνα, να την διατηρούμε και να μην τολμάμε εύκολα να την αλλάξουμε καθώς νιώθουμε οικεία με αυτά τα δεδομένα μας και...
δεν θέλουμε να ξεφύγουμε.

Οι γυναίκες βέβαια, πιο εύκολα “παίζουμε” με αυτή την εικόνα, αλλάζοντας συχνά χρώμα ή στυλ στα μαλλιά μας. Οι άντρες από την άλλη, είναι πολύ πιο δύσκολο να αποφασίσουν να αλλάξουν την εικόνα τους.
Ο Jeff, είναι ένας άντρας που πέρασε όλη του την μέχρι τώρα ζωή, με μούσια και μακριά μαλλιά. Φτάνοντας όμως κοντά στα 50, άρχισε να θέλει να αλλάξει αυτό που έβλεπε στον καθρέφτη του, με αποτέλεσμα να αναζητήσει τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κάνει αυτή την αλλαγή.

Κι επειδή στην Αμερική τα Makeover Show είναι εξαιρετικά δημοφιλή, διάλεξε ένα από αυτά, για να τον βοηθήσουν να κάνει αυτή την αλλαγή!
Από το Rachel Ray Show, του πρότειναν ένα πιο “καθαρό” look, χωρίς μούσια και με κοντοκουρεμένα μαλλιά κι εκείνος το υιοθέτησε ευχαρίστως!

Το αποτέλεσμα δε, δικαίωσε τόσο τους ανθρώπους του show, όσο και τον ίδιο καθώς ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην ζωή του, η γυναίκα του, υποδέχτηκε την αλλαγή με ενθουσιασμό μέχρι δακρύων!!!

Καμιά φορά, οι κρίσεις ηλικίας…. μπορεί να ανανεώσουν εξαιρετικά τον άνθρωπο!!

Κι όπως θα δείτε στο video, τόσο η αλλαγή του Jeff όσο και οι αντιδράσεις των γύρω του, άξιζαν τον κόπο!

youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: