ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Ντύθηκε γυναίκα και μπήκε στις γυναικείες τουαλέτες! Δείτε πώς αντέδρασαν οι κοπέλες μόλις τον είδαν (VIDEO)

Όπως ξέρετε, πολλοί διεμφυλικοί παλεύουν για να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του φύλου με το οποίο ταυτίζονται. Αλλά πολλές οικογένειες και άλλοι άνθρωποι...
σοκάρονται στην ιδέα.

Για να ρίξει φως στην υπόθεση, ένας YouTuber αποφάσισε να ντυθεί σαν γυναίκα και να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του να μπαίνει σε μια γυναικεία τουαλέτα. Αλλά πως αντιδρούν οι ανυποψίαστες γυναίκες; Η αλήθεια θα πρέπει να ανοίξει έναν σοβαρό διάλογο για το θέμα των διεμφυλικών.

Αντί για έναν πραγματικό διεμφυλικό, το “κοινωνικό πείραμα” διεξείγαγε ο Joey Salads, διάσημος από το YouTube.
O Salads έκανε το πείραμα του σε τέλεια χρονική στιγμή. Αυτή τη στιγμή κυριαρχεί στην Αμερική ένα ντιμπέιτ για το εάν τα άτομα που ταυτίζονται με ένα συγκεκριμένο φύλο θα έπρεπε να χρησιμοποιούν την αντίστοιχη τουαλέτα ή όχι



Πρόσφατα, στην Βόρεια Καρολίνα πέρασε ένα νομοσχέδιο το οποίο απαιτεί τα διεμφυλικά άτομα να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες που είναι αντίστοιχες με το φύλο που αναγράφεται στο πιστοποιητικό γέννησης τους.

Για το πείραμα, ο Salads ντύθηκε σαν διεμφυλικός και άρχισε να μπαίνει στις γυναικείες τουαλέτες μετά από γυναίκες. Αν και φοράει περούκα και φόρεμα, ακόμα μοιάζει πολύ με άντρα. Δεν προσπάθησε να αλλάξει την φωνή ή τα αρσενικά του χαρακτηριστικά.

Στο βίντεο, ο Joey ακολουθεί γυναίκες στην τουαλέτα. Όλες λίγο πολύ τσιρίζουν μόλις μπαίνει στην τουαλέτα.
Στο 3:15 μια γυναίκα δεν συγκρατεί την θυμωμένη και ειλικρινής της αντίδραση. Αν και κάποια προσπάθησε να τον αποδεχτεί, όλες οι άλλες προσπάθησαν να τον διώξουν από την τουαλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: