ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Πύδνα Κίτρους vs Ιάλυσος στον τελικό - video


Δόξα Δράμας - Πύδνα Κίτρους 0-2 (video)Μετά τους σημερινούς ημιτελικούς προέκυψαν οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών στις 7 Μαΐου.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 7 Μαΐου σε έδρα που δεν έχει οριστεί ακόμα.

Η Πύδνα Κίτρους και ο Ιάλυσος είναι οι δύο ομάδες που πήραν τα αντίστοιχα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης, οι αγώνες της οποίας ολοκληρώθηκαν πριν λίγη ώρα.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου πέρασε νικηφόρα από την Δράμα, όπου επιβλήθηκε με το «καθαρό» 2-0 της τοπικής Δόξας, πανηγυρίζοντας παράλληλα μία ιστορική νίκη.

Όσον αφορά στο σύνολο του Γιώργου Σάββενα, κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τριγλίας Ραφήνας στην παράταση και να επικρατήσει με 2-1, πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα σε ένα χρονικό σημείο, μάλιστα, που αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 4η θέση των πρωταθλημάτων που αγωνίζονται, η Πύδνα Κίτρους σε αυτό του 2ου ομίλου και ο Ιάλυσος σε εκείνου του 4ου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: