ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Μακεδονικός Φούφα - Μέγα Αλέξανδρος Καλλιθέας 1-0 φωτό+video

 Πετυχημένη πρεμιέρα για το Μακεδονικό Φούφα στα μπαράζ

Με το καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική ο Μακεδονικός Φούφα ο οποίος ...

στη πρεμιέρα κέρδισε 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς.


Αποτελέσματα

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΝΙΚΕΣΙΣΟΠΑΛΙΕΣΗΤΤΕΣΓΚΟΛ ΥΠΕΡΓΚΟΛ ΚΑΤΑΒΑΘΜΟΙ
1Μακεδονικός Φούφα1100103
21001020
3Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας1001010
4Παντελεήμονα1100203
VIDEO ...


ΒΑΜΟΛΟΓΙΑ 1ης Αγων.
Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα 3
Μακεδονικός Φούφα 3
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 0
ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου 0


Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι μπροστά σε 300 και πλέον φιλάθλους (ανάμεσα τους και 50 από τους φιλοξενούμενους) οι οποίο θα ήταν περισσότεροι αν μια ώρα πριν το παιχνίδι δεν έβρεχε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αγχωμένα αλλά όσο περνούσε η ώρα έπαιρναν τη πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν λίγο πριν το ημίχρονο να προηγηθούν.

Στην επανάληψη κυριάρχησαν και ειδικά μετά την είσοδο του Τοπάλη έχασαν πολλές ευκαιρίες είχαν δοκάρι αλλά 2ο γκολ δεν πέτυχαν και έτσι μέχρι το 90 είχαν άγχος.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Καστοριάς που παρουσιαζόταν ως η πιο αδύναμη διάψευσε τους πάντες αφού ήταν πολύ καλά στημένη, έβγαινε στις αντεπιθέσεις χάνοντας ευκαιρίες και σε γενικές γραμμές έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους δείχνοντας ότι θα παλέψει για την άνοδο.

Άριστη η διαιτησία του κ. Ντόμπρου (Σ.Δ. Κέρκυρας) με βοηθούς τους κ.κ. Κόλλια και Θανασιά (Σ.Δ. Ηπείρου). Αψεγάδιαστη διαιτησία από ένα διαιτητή Κύριο πάνω από όλα.

Κίτρινες είδαν οι Σακαρίδης, Τσαγκαλίδης, Μετικάνος, Σιδηρόπουλος, Τσακουρίδης, Γκέγκας και Τάσιος.

Φάσεις γκολ

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τάσιος βγήκε πίσω από την άμυνα μόνος απέναντι στο Σακαρίδη αλλά ο Κοπατσάρης σωτήρια έκοψε τη τελευταία στιγμή με προβολή.

Στο 6ο ο Σιδηρόπουλος σέντραρε ο Χάιτας κατέβασε πολύ όμορφα τη μπάλα μέσα στη περιοχή αλλά το σουτ έφυγε ψηλά άουτ. Λίγο μετά ο ίδιος δεν πρόλαβε να «τσιμπήσει» τη μπάλα σε σέντρα του Κοπατσάρη ενώ στο 12ο κόρνερ από τον Μετικάνο ο Χάιτας πάλι ήταν στη φάση αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο 29ο ο Δρανιτσάρης βρέθηκε τετ-α-τετ με το Σακαρίδη από πλάγια με το 2ο να αποκρούσει σωτήρια ενώ στο 34ο σέντρα Τσαγκαλίδη η μπάλα κάπου κόντραρε έσκασε στη μικρή περιοχή αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 41ο λάθος του Τσακουρίδη ο Χάιτας το εκμεταλλεύτηκε έδωσε στο Σιδηρόπουλο και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 49ο σέντρα του Τάσιου κεφαλιά του Μαλεγκάνου από πολύ κοντά άουτ και από εκεί και μετά ο Φούφας κυριάρχησε.

Στο 63ο σέντρα Τσαγκαλίδη κεφαλιά-ψαράκι του Σολάκη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Σίσκος και στο 69ο ο Τοπάλης άλλαξε το μπάλα με το Σολάκη και σούταρε δυνατά με τη μπάλα να απομακρύνεται από το τερματοφύλακα.

Στο 71ο και 73ο τα σουτ των Τοπάλη και Σιδηρόπουλου πέρασαν ελάχιστα έξω ενώ στο 75ο ο Τοπάλης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στο Σίσκο το Σολάκη αλλά το αριστερό σουτ του τελευταίο έφυγε έξω.

Στο 79ο ο Μετικάνος μόνος απέναντι στο Σίσκο πλάσαρε αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 81ο σέντρα Χάιτα πλασέ Σολάκη από πολύ κοντά άουτ.

Στο 93ο καρδιοχτύπια για το Φούφα όταν ο Μειμαρίδης βρέθηκε μόνος στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Κοπατσάρης, Τζουβάρας Δ., Πακάλτσης, Τσαγκαλίδης, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Μετικάνος (80ο Κεσκιλίδης), Χάιτας, Χ΄΄ Ρούμπης (68ο Τοπάλης), Σολάκης (93ο Τζουβάρας Ι.)

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας: Σίσκος, Χρήστου (81ο Μειμαρίδης), Νίνος, Τσακουρίδης, Αναγνωστόπουλος, Γκέγκας, Τάσιος, Πρωτόγερος, Μαλεγκάνος (75ο Ματάρτσης), Παπαδόπουλος, Δρανιτσάρης (65ο Ευαγγέλου).

Μετά το παιχνίδι η διοίκηση του Μακεδονικού Φούφα έδωσε συγχαρητήρια στο διαιτητή Ντόμπρο για την άψογη διαιτησία του τονίζοντας ότι με τέτοιες διαιτησίες το ποδόσφαιρο μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Δεν υπάρχουν σχόλια: