ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Βρήκαν 3χρονο Παιδάκι Με Δεμένα Τα Χέρια Πισθάγκωνα Και Γεμάτο Πληγές Σε Εγκαταλελειμμένο Σπίτι

Συγκλονισμένοι είναι δύο αστυνομικοί του Τμήματος Νεμέας από το ανατριχιαστικό θέαμα που αντίκρισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικεία.
Έπειτα από καταγγελία...

περιοίκων ότι άκουσαν το έντονο κλάμα ενός παιδιού, οι δύο αξιωματικοί έσπευσαν στο σημείο και μόλις μπήκαν στο σπίτι, «πάγωσαν» με το θέαμα που αντίκρισαν: Ένα μικρό αγοράκι βρισκόταν καθιστό και δεμένο πισθάγκωνα σε μια καρέκλα. Στο σώμα του έφερε τραύματα και πληγές.

Αμέσως, οι άνδρες της Αστυνομίας έλυσαν το παιδάκι και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Νεμέας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε ότι στο κορμάκι του τρίχρονου αγοριού υπήρχαν τραύματα και σημάδια από σβησμένα τσιγάρα.

Οι Αρχές προχώρησαν σε έρευνα για να εντοπίσουν τους γονείς του παιδιού. Έπειτα από πολλές ώρες τους εντόπισαν και διαπίστωσαν ότι έχουν άλλα δύο ανήλικα παιδιά.

Οι γονείς μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί αποκάλυψαν ότι έδεσαν το παιδάκι επειδή ήταν άτακτο για να μπορέσουν να πάνε στο Ναύπλιο προς αναζήτηση εργασίας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Κορίνθου η οποία έδωσε εντολή τα δύο άλλα παιδιά του ζευγαριού να φιλοξενηθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, κλιμάκιο του οποίου έσπευσε και παρέλαβε τα παιδιά για να τους παράσχει φιλοξενία και ψυχολογική υποστήριξη.

Οι γονείς, βουλγάρικης καταγωγής, συνελήφθησαν για κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση αυτού σε κίνδυνο.
korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: