ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Έκρυβε 50.000 ευρώ στο... καζανάκι της τουαλέτας

Έκπληκτοι έμειναν αστυνομικοί στο Μπρμιχαν όταν κατά τη διάρκεια έρευνας σε σπίτι ανακάλυψαν περίπου 50.000 ευρώ στο...
καζανάκι της τουαλέτας. Η 41 ετών Έλεν Ρος στην οποία ανήκει το σπίτι δεν είχε τακτικό εισόδημα και ισχυρίστηκε πως κέρδισε τα χρήματα παίζοντας στο καζίνο και σε παιχνίδι online μπίνκο.

Ωστόσο, η Ρος είχε στην κατοχή της ένα αυτοκίνητο αξίας 51.000 ευρώ και η κουζίνα της είχε πρόσφατα πλήρως ανακαινιστεί και εξοπλιστεί με τις πιο προηγμένες οικιακές συσκευές.

Η αστυνομία είχε ήδη την Ρος υπό στενή παρακολούθηση καθότι την θεωρούσε ύποπτη για διακίνηση ναρκωτικών, καθότι ο πλούσιος τρόπος ζωής της δεν δικαιολογούνταν από την εργασία της μειωμένο ωράριο σε εταιρία της πόλης.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης του Μπέρμιχαμ, ο τοπικός δικαστής «δεν θεωρεί πως τα χρήματα της Ρος έχουν αποκτηθεί μέσω τυχερών παιχνιδιών και κατασχέθηκαν βάσει του νόμου αναφορικά με τα έσοδα από εγκληματικές ενέργειες». 

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να καταδικάσουν την Ρος για διακίνηση ναρκωτικών, οι αρχές έχουν το δικαίωμα να δημεύσουν χρήματα που θεωρούν ότι προήλθαν από εγκληματικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: