ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Αθλητισμός με αναπηρίες.. ποδόσφαιρο 5χ5 ατόμων με τύφλωση (VIDEO)

Το Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών διοργανώθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ένωσης τυφλών...
Θεσσαλονίκης "Πυρσός" και των μικρών αθλητών των ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών. Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα της πανεπιστημιακής εκπαιδευτικού κ. Ευαγγελινού Χριστίνας, υπεύθυνης της προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής στο πανεπιστήμιο ΤΕΦΑΑ Σερρών και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα. 

Οι μικροί αθλητές και όσοι παρευρέθησαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτό το παραολυμπιακό άθλημα και να βιώσουν με την προσομοίωση της άσκησης σε συνθήκες αγώνα, ότι η διαφορετικότητα βρίσκει λύσεις και δεν αποτελεί τροχοπέδη σε οποιοδήποτε άθλημα και αγώνισμα. Επιπλέον με την ψυχολόγο κ. Κατσαρού Μ. και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στην προσαρμοσμένη φυσική αγωγή, Μωυσιάδη Βασίλη και Ράμμου Αικατερίνη, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η ημερίδα. 


Η Ένωση Τυφλών Θεσσαλονίκης και οι συνοδοί τους έτυχαν θερμής φιλοξενίας από το ΔΣ της ΕΠΣ Γρεβενών, αποδεικνύοντας έμπρακτα και τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει στην τοπική κοινωνία και στην διαδραστική εκπαίδευση των μαθητών-αθλητών της.
Δείτε φωτό στην πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: