ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ευχές βουλευτή Γρεβενών Χ. Μπγιάλα για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Νομού Γρεβενών για τις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκίνησαν σήμερα.

Εύχομαι για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά να εκπληρώσετε τους στόχους που έχετε βάλει και να ανταμειφθούν οι κόποι που έχετε κάνει καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Αγωνίζομαι και ευελπιστώ για μία μεγάλη μεταρρύθμιση, με την οποία η ψυχοφθόρα διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων για μαθητές και  γονείς θα καταργηθεί, για να την διαδεχθεί η ελεύθερη εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσα από μία δημιουργική και αξιοκρατική εκπαιδευτική διαδικασία.
Επίσης, στέλνω τις θερμότερες ευχές μου στους γονείς των μαθητών και στους εκπαιδευτικούς που υποστηρίζουν άκοπα τα παιδιά μας, προκειμένου να κάνουν  τα όνειρα τους πραγματικότητα.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των πανελληνίων εξετάσεων που θα έχει για τον καθένα από εσάς, θα είστε όλοι νικητές και κερδισμένοι, καθώς σημασία έχει η προσπάθεια και η αποκομιδή εμπειριών από την συμμετοχή σας στις εξετάσεις.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλες και όλους!
Ο Βουλευτής Γρεβενών
Χρήστος Μπγιάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: