ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στους τελικούς του σχολικού πρωταθλήματος στη Βέροια, παλεύει για τη ζωή του!

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύεται ο 16χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής ...
Γιώργος Νταγιούκλας ο οποίος είχε τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι στην οδό Ακρωτηρίου στην Πάτρα, καθ οδόν για προπόνηση με την ομάδα Παίδων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

«Μία στιγμή άτυχη. Εκεί που δεν το περιμένεις η ζωή σου αλλάζει. Δραματικά. Δευτερόλεπτα πριν εκείνος επέβαινε στο μηχανάκι για να πάει για προπόνηση. Καθιερωμένη διαδρομή που την έχει κάνει πάμπολλες φορές σχεδόν καθημερινά. Μία άτυχη στιγμή θα τα αλλάξει όλα όμως σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο Γιώργος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση και ο γιατρός που τον παρακολουθεί κ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος θεωρείται από τους κορυφαίους επιστήμονες θα κληθεί να δώσει μάχη και τελικά να τον επαναφέρει και να του δώσει ελπίδες να ζήσει. Η μητέρα του προσπαθεί να βρει δύναμη και κουράγιο. Έχει ελπίδα ότι ο γιος της θα τα καταφέρει. Το μόνο που ζητά είναι ένα κερί ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης από όλους μας. Τα λόγια της συγκινούν.



«Προσευχηθείτε μαζί μου για το Γιώργη μου, ανάψτε ένα κεράκι για το παιδί μου να έχει τη δύναμη σας στο δύσκολο και σκληρό αγώνα που δίνει για να ζήσει», λέει η τραγική μάνα του 17χρονου Γιώργου. Χθες στον λογαριασμό της στο Facebook έγραψε το εξής μήνυμα: «Η κατάσταση του Γιώργου παραμένει σταθερή….δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που ζω απ όλους εσάς…να ξέρετε μόλις μπαίνω μέσα του λέω ότι μου γράφετε του λέω ποιοι είναι έξω……θέλω να με ακούσει….δεν μπορεί να μην με ακούσει…,,όσοι θέλετε Κυριακή αύριο ανάψτε ένα κερί σε μια εκκλησία προσευχηθείτε.,,,το παλικάρι μου παλεύει….γιατί ανήκει σε μια μεγάλη ομάδα….όλους εσάς…..που είστε μαζί του…..Ας προσευχηθούμε…και ας ανάψουμε ένα κερί ο καθένας.».

Δεν υπάρχουν σχόλια: