ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Πάτρα: ΣΟΚ με φοιτήτρια και… γνωστό μπασκετμπολίστα! Τι συνέβη;

Το φυσάει και δεν κρυώνει το χουνέρι που έπαθε μια τριτοετής φοιτήτρια του Πανεπιστημίου, η οποία είχε τη μύτη ψηλά και το πλήρωσε…
ακριβά.

Το περασμένο απόγευμα του Σαββάτου καθώς έπινε με τις φίλες της καφέ σε κεντρικό κατάστημα της πόλης, κάποια στιγμή πέφτει το μάτι της πάνω σε έναν ψηλό, καλογυμνασμένο και πολύ ωραία ντυμένο Αφρικανό άνδρα.

Έτσι, καθότι τύχαινε να παρακολουθεί αγώνες μπάσκετ με τον Απόλλωνα Πατρών, τον πέρασε για ένα από τους μπασκετμπολίστες και άρχισε να κάνει φιγούρα στις συμφοιτήτριές της, του στυλ εγώ αυτόν τον ξέρω, παίζει στον Απόλλωνα, είναι φοβερός παίκτης κτλ.

Για να ενισχύσει την ιστορία της μάλιστα σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε προς το μέρος όπου στεκόταν ο άνδρας. 

Άρχισε να τον ζαχαρώνει και τον ρώτησε αν παίζει στην ομάδα του Απόλλωνα.
Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία και της απάντησε καταφατικά. Χάνεις τέτοιο κελεπούρι;

Αποφάσισαν έτσι αργότερα να πάνε σε ένα μπαρ. Το ένα ποτό έφερε το άλλο και τελικά κατέληξαν στην γκαρσονιέρα της κοπέλας χωρίς αναστολές.

Την επόμενη μέρα όμως, καθώς η φοιτήτρια έκανε μια διαδικτυακή αναζήτηση για να μάθει περισσότερα για τον άνδρα που είχε περάσει μαζί του το προηγούμενο βράδυ διαπίστωσε πως εδώ και ένα μήνα οι ξένοι παίκτες του Απόλλωνα ήταν εκτός Ελλάδος για διακοπές, αφού το πρωτάθλημα της Α1 έχει τελειώσει.

Τότε συνειδητοποίησε ότι ο Αφρικανός άνδρας δεν ήταν ο παίκτης του Απόλλωνα που φανταζόταν αλλά κάποιος άγνωστος που την εξαπάτησε, μένοντας στα κρύα του λουτρού.

Σύμφωνα με κύκλους της παρέας της πάντως ακόμα πρέπει να την έχουν με… παγοκύστες από το σοκ.

Όσο για τον πρωταγωνιστή της ιστορίας μας; Φαίνεται πως έχουν χαθεί τα ίχνη του από το κέντρο της Πάτρας ξέροντας πως έχει κάνει την λαδιά του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: