ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Συγκλονιστική εξέλιξη: Η τροχαία αποκαλύπτει ποιος οδηγούσε το μοιραίο βράδυ! “Βρέθηκαν αποτυπώματα…”

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Οι μαρτυρίες από την πλευρά του Παντελή Παντελίδη που υποστηρίζουν πως ο τραγουδιστής δεν ήταν ο οδηγός του τζιπ το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, καθώς το τιμόνι το είχε στα χέρια της η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου διαδέχονται την μια την άλλη. Από την άλλη η Φρόσω Κυριάκου μιλώντας αποκλειστικά στο Youweekly.gr, ανέφερε πως ουδέποτε πρότεινε να οδηγήσει εκείνη το τζιπ, αφού μιλάμε για ένα όχημα μεγάλου κυβισμού το οποίο δεν θα μπορούσε να ελέγξει. Κάτι που υποστηρίζει και η πλευρά της Μίνας Αρναούτη η οποία μιλώντας στο Youweekly.gr ανέφερε πως δεν γνώριζε το πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελίδης.

Την ώρα λοιπών που οι καταθέσεις αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ήρθε η στιγμή να μιλήσουν οι αρμόδιοι. Όπως αναφέρει ο Θοδωρής Παναγιωτίδης στο News247.gr, το ερώτημα αυτό έχει απαντηθεί από τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., κατά τις οποίες δεν βρέθηκαν αποτυπώματα της Φρόσως στο τιμόνι και τα χειριστήρια.

Αντιθέτως βρέθηκαν τα αποτυπώματα του θύματος, όπως και τρίτων ατόμων, ασχέτων με το περιστατικό του τροχαίου, αλλά και γενετικό υλικό του θύματος τόσο στα χειριστήρια όσο και στο πλευρικό τζάμι του οδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες η η δικογραφία για την Τροχαία οδεύει στην ολοκλήρωσή της και από μέρα σε μέρα θα παραδοθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές. Αυτό ωστόσο που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι υπάρχει έντονος εκνευρισμός στους αξιωματικούς της Τροχαίας σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση και αυτό γιατί δεν την αφορά εάν το θύμα και οι εμπλεκόμενοι έπαιζαν χαρτιά πριν ή όχι και πόσα έχασαν, καθώς αυτό αφορά άλλες διωκτικές Αρχές.

«Ένα τροχαίο δυστύχημα δεν αποτελεί πεδίο τηλεοπτικών αντιπαραθέσεων, αλλά ποιοι είναι οι λόγοι που οι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους και δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση ισχύει ότι και στην πλειονότητα των περιπτώσεων αυτών, δηλαδή ότι ο οδηγός υπερέβη τους κανονισμούς του ΚΟΚ, ειδικά σε ό,τι αφορά την κατανάλωση αλκοόλ, με αυτό το τραγικό αποτέλεσμα, το ίδιο μοιραίο και τραγικό αποτέλεσμα όπως στις πλείστες των καθημερινά αντίστοιχων περιπτώσεων», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι αξιωματικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: