ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Γαμπρός έβαλε «κουλούρα» στην πεθερά, την χώρισε και παντρεύτηκε την κόρη

Ένας ερωτιάρης ξυλουργός ενώ είχε τάξει γάμο στην κόρη, τα έφτιαξε όμως με την πεθερά, την παντρεύτηκε, την χώρισε στο μήνα του μέλιτος...
που έφυγε μαζί της κρυφά, και σαν «κύριος» έβαλε την κουλούρα στο κορίτσι…

Κανείς δεν μπόρεσε να φανταστεί ότι ο χωρισμός της μητέρας της κοπέλας από τον πατέρα της, οφειλόταν στη σχέση που είχε ξεκινήσει με τον γαμπρό της! Το φοβερό είναι πως όλα έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, δίχως να τους πάρει κανείς χαμπάρι.

Κι αν δεν το καταλάβατε,ναι! Ο γαμπρός παντρεύτηκε κρυφά την μέλλουσα πεθερά του, απόλαυσε μαζί της έναν υπέροχο μήνα του μέλιτος, την χωρίζει αμέσως μετά, και επιστρέφει για να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την κόρη της! Με το κορίτσι που του είχε τάξει γάμο εδώ και τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς του Καΐρου, που ερευνούν την υπόθεση, ο άντρας είχε προσκομίσει πλαστά έγγραφα στον δεύτερο γάμο του, έτσι ώστε να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται σε διαζύγιο από άλλη γυναίκα.

Κατά τις αναφορές εκείνος έχει παραδεχτεί ότι είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με την μέλλουσα πεθερά του, κάτι το οποίο εκείνη αρνήθηκε σθεναρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: