ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Γιατί οι άντρες τρώνε τρελό κόλλημα για τα… κακά κορίτσια!!

1. Το καλό κορίτσι…

Θα προσπαθήσει με γλυκόλογa να πείσει έναν άντρα να της κάνει αυτά που θέλει εκείνη σε καθημερινή βάση. Αν δεν τα καταφέρει, θα πεισμώσει και θα γκρινιάξει.
Το κακό κορίτσι.
Δεν θα χρυσώσει το χάπι σε κανένα και θα είναι ευθύς όσο αφορά τις ανάγκες της . Θα του δώσει να καταλάβει ποια είναι τα όρια του σε σχέση πάντα με το πώς της φέρεται.

2. Το καλό κορίτσι…
Θα μουτρώσει ώστε να αισθανθεί ενοχές ή θα αρχίσει να μιλάει για το παιδί που κρύβει μέσα της. Φέρεται να κατέχει μια παιδιάστικη ποιότητα πάνω της.
Το κακό κορίτσι.
Είναι μια ώριμη γυναίκα, δεν υπάρχει τίποτα το παιδιάστικο πάνω της . Έχει τετράγωνη λογική.

3. Το καλό κορίτσι…

Αν κατά κάποιο τρόπο τη πληγώσει, θα κλάψει και θα τον κάνει να απολογηθεί για αυτό που έκανε, βάζοντας τον παράλληλα να της ορκιστεί ότι δεν θα το ξανακάνει.
Το κακό κορίτσι.
Θα απομακρυνθεί και θα αφήσει τη σιωπή της να μιλήσει για εκείνη. Θα του ξαναμιλήσει όταν θέλει εκείνη με τους δικούς της όρους. Σε εκείνη τη φάση θa του ξεκαθαρίσει ότι αυτό που έγινε δεν θα επαναληφθεί γιατί αν ξαναγίνει εκείνη δεν θα είναι εκεί.

4. Το καλό κορίτσι…

Απολογείται, ή βρίσκει δικαιολογίες για να τον δικαιολογήσει όταν εκείνος κάνει κάτι άσχημο
Το κακό κορίτσι.
Θα δει άμεσα την έλλειψη σεβασμού από μέρος του και θα τον κάνει να πληρώσει για αυτό.

5. Το καλό κορίτσι…

Πιέζει τον εαυτό της να κάνει πράγματα που δεν της αρέσουν μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσει. Μάλιστα θα προσποιηθεί ότι τα απολαμβάνει κιόλας.
Το κακό κορίτσι.
Δεν θα συμβιβαστεί σε καμία περίπτωση και θα του κάνει ξεκάθαρο τι της αρέσει και τι δεν της αρέσει. Δεν φοβάται να παίξει μαζί του στο ίδιο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: