ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Η Κτηνωδία που Εκτυλίσσεται Καθημερινά στη Σαουδική Αραβία θα σας κάνει να Ανατριχιάσετε

Πέντε σώματα κρέμονται από ένα στύλο που είναι δεμένος ανάμεσα σε δύο γερανούς, ένα θέαμα που σκοπό έχει να...
υπενθυμίζει τι θα πάθουν όσοι διαλέξουν το μονοπάτι του εγκλήματος. Ήταν μέλη μιας συμμορίας και αποκεφαλίστηκαν πριν κρεμαστούν ψηλά στον αέρα, όπου και παρέμειναν για μέρες.

Δείτε το video εδώ

Το φρικτό θέαμα είναι μια σκηνή από ένα σοκαριστικό ντοκιμαντέρ που αναμένεται να προβληθεί αυτή τη βδομάδα και να ρίξει φως στη ζωή στην Σαουδική Αραβία, μία από τις πιο αιματοβαμμένες χώρες.

Περιέχει οδυνηρές εικόνες από αποκεφαλισμούς. Μία γυναίκα αποκεφαλίζεται με ένα σπαθί αφού φαίνεται πως καταδικάστηκε για το θάνατο της κόρης της.

Όλοι έχουμε ακούσει για την κτηνωδία που εκτυλίσσεται εκεί καθημερινά, αυτό που αλλάζει όμως είναι ότι τώρα θα τα δούμε και καταγραμμένε σε κάμερες.

Μάλιστα έχουν ονομάσει και μια πλατεία Chop Chop, στην πρωτεύουσα Riyadh, λόγω των εκτελέσεων που γίνονται εκεί καθημερινά. Το αποχετευτικό της σύστημα είναι αιματοβαμμένο από το αίμα όσων εκτελούνται εκεί.

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στο ντοκιμαντέρ είναι μια χώρα που έχει δικτατορία που δεν ανέχεται τις διαφωνίες. Παρόλα αυτά όμως, η Σαουδική Αραβία παραμένει ένας από τους πιο κοντινούς συμμάχους της Βρετανίας, λόγω του πετρελαίου.

Στη Σαουδική Αραβία ακόμα και η παραμικρή κριτική στο έθνος μπορεί να συντελέσει σε αποκεφαλισμό ή ισόβια κάθειρξη. Οι αποκεφαλισμοί είναι κάτι πολύ συνηθισμένο πλέον και κάθε μέρα αποκεφαλίζεται και ένας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: